Eladó, Mohács, 3 szobásEladó, Mohács, 3 szobásEladó, Mohács, 3 szobásEladó, Mohács, 3 szobásEladó, Mohács, 3 szobásEladó, Mohács, 3 szobásEladó, Mohács, 3 szobásEladó, Mohács, 3 szobásEladó, Mohács, 3 szobásEladó, Mohács, 3 szobásEladó, Mohács, 3 szobásEladó, Mohács, 3 szobásEladó, Mohács, 3 szobásEladó, Mohács, 3 szobásEladó, Mohács, 3 szobásEladó, Mohács, 3 szobás
Eladó, Mohács, 3 szobás
16 000 000 Ft
177,8 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Eladó, Mohács, 3 szobás
Eladó, Mohács, 3 szobás
16 M Ft
177,8 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 30 625 2456
ReferensT
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó, Mohács, 3 szobás

90 m2alapterület
3szoba
állapotú
1098 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

A mohácsi szigeten ház eladó!

Újmohácson, a Sáros dűlőben lakóház várja új tulajdonosát.
Az 1098 m2-es telken egy 90 m2-es téglaház és számtalan melléképület található. A vételár tartalmazza a további 3 külön helyrajzi számon lévő földterületeket is, ami összesen 9003 m2. Az udvarban több gyümölcsfa is van, illetve műhely és garázs is.

A házban üvegfallal leválasztott előszoba, konyha, fürdőszoba WC-vel, kamra, és három szoba található. A tetőtérben további két szoba kialakítható. A fürdőszoba felújítást igényel. A fűtést egy vízteres fatüzelésű kandalló biztosítja, a szobákban radiátorok vannak. A meleg vizet egy villanybojler biztosítja. A hűtésről pedig egy 2 éve beszerelt klíma gondoskodik. A tető lemezfedéses amit pár évvel ezelőtt újítottak fel. Az ingatlan tégla szerkezetű, lakható állapotú.

Családok részére kiváló választás, mert a csendes forgalomtól mentes utcán, és a tágas udvarban játszhatnak a gyerekek. Továbbá, mert FALUSI CSOK-ra alkalmas az ingatlan. Illetve, a komptól 5 percre található, így hamar eljuthatunk Mohácsra is.

Szintén ideális gazdálkodók részére is, mivel számtalan ól, terménytároló és két kút is található a növények, és az állatok gondozásához. Valamint van ipari áram és műhely a gépek szereléséhez, barkácsoláshoz.

Ha megtetszett hívjon! Tervezzük meg együtt új otthonát!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024