Dunakeszi eladó lakás a Nap utcábanDunakeszi eladó lakás a Nap utcábanDunakeszi eladó lakás a Nap utcábanDunakeszi eladó lakás a Nap utcábanDunakeszi eladó lakás a Nap utcábanDunakeszi eladó lakás a Nap utcábanDunakeszi eladó lakás a Nap utcábanDunakeszi eladó lakás a Nap utcábanDunakeszi eladó lakás a Nap utcábanDunakeszi eladó lakás a Nap utcábanDunakeszi eladó lakás a Nap utcábanDunakeszi eladó lakás a Nap utcábanDunakeszi eladó lakás a Nap utcábanDunakeszi eladó lakás a Nap utcábanDunakeszi eladó lakás a Nap utcábanDunakeszi eladó lakás a Nap utcábanDunakeszi eladó lakás a Nap utcábanDunakeszi eladó lakás a Nap utcábanDunakeszi eladó lakás a Nap utcábanDunakeszi eladó lakás a Nap utcában
Dunakeszi eladó lakás a Nap utcában
42 500 000 Ft
787 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Dunakeszi eladó lakás a Nap utcában
Dunakeszi eladó lakás a Nap utcában
42,5 M Ft
787 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 716 8181
ReferensSzuromi Andrea Mirella
Telefonálok

Eladó lakás
Dunakeszi eladó lakás a Nap utcában

54 m2alapterület
2szoba
tégla építésű

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálok, Budapest agglomerációjához tartozó Dunakeszin, közel a Dunaparthoz, csendes, frekventált, zöldövezeti részen, parkokkal határolt, 4. emeleti, erkélyes két szobás 54,5 m2-es lakást.

Közös költség havi 12000 Ft, mely tartalmazza a felújítási alapot, közös képviselői díjat,szemétszállítást, poroltók és a kaputelefon karbantartási díját.

A lakás hihetetlenül jó elrendezésű.
Jelenlegi két egybe nyíló szobája kis átalakítással külön bejáratúvá alakíthatóak.
A lakás alacsony rezsi költsége is vonzó lehet, akár egy személy, vagy fiatal párok számára is.

Az ingatlanhoz tartozik egy önálló tároló is.

A ház körül ingyenes a parkolás.

Lokáció szempontjából minden fontos intézmény pár perc sétára elérhető, pl: óvoda, iskola, élelmiszer boltok, szolgáltatási intézmények, felújított park és játszótér, vízpart.

Kiváló a közlekedés, vasútállomás 5 perc sétára, buszmegálló a ház előtt, sőt ingyenes bevásárló járatok is a lakosság rendelkezésére állnak.

Bővebb információért várom megtisztelő hívását!

Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen.
Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is. Bővebb információért és a megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024