Eladó, Gyulakeszi, 4 szobásEladó, Gyulakeszi, 4 szobásEladó, Gyulakeszi, 4 szobásEladó, Gyulakeszi, 4 szobásEladó, Gyulakeszi, 4 szobásEladó, Gyulakeszi, 4 szobásEladó, Gyulakeszi, 4 szobásEladó, Gyulakeszi, 4 szobásEladó, Gyulakeszi, 4 szobásEladó, Gyulakeszi, 4 szobásEladó, Gyulakeszi, 4 szobásEladó, Gyulakeszi, 4 szobásEladó, Gyulakeszi, 4 szobásEladó, Gyulakeszi, 4 szobásEladó, Gyulakeszi, 4 szobásEladó, Gyulakeszi, 4 szobás
Eladó, Gyulakeszi, 4 szobás
68 000 000 Ft
708,3 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Eladó, Gyulakeszi, 4 szobás
Eladó, Gyulakeszi, 4 szobás
68 M Ft
708,3 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 600 1804
ReferensFerenci Imréné
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó, Gyulakeszi, 4 szobás

96 m2alapterület
4szoba
állapotú
1198 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Az Openhouse Tapolca Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168830 hivatkozási számú gyulakeszi családi ház. Káli-medence egyik legszebb településén, Gyulakesziben kínáljuk eladásra ezt az újépítésű családi házat, akár CSOK igénybevételével is.

A Tapolcai medencében, a Balatontól mindössze 10 km-re, Tapolcától alig 4 km-re található a település, melynek szomszédságában, Káptalantóti és Nemesgulács található.

A 2000-es évek elején épült, 4 szobás, 96 nm-es, földszintes, családi ház egy 1198 nm-es telken található.

Az utcából gyönyörű panoráma nyílik a Szent György-hegyre és a Csobáncra.

A családi ház Gyulakeszi pár éve még nem létező "új" utcácskájában található, ahol az utóbbi években szebbnél szebb új házak épültek. A jellemzően fiatal családok által lakott rész csendes, átmenő forgalomtól mentes.

A mintegy 1198 nm-es telken találjuk ezt a tégla falazatú, nagy teraszos, nagyon praktikus elrendezésű, 96 nm-es, pár éves családi házat, amely hangulatában is hívogató.

A ház szívében, a nappali-étkező terében egy kandalló ad meleget a téli estéken, de szükség esetén a komfort fokozatot egy gázkazán is biztosítja az épületben.

A közlekedőből még 3 kisebb lakószoba/hálószoba nyílik, egy nagy fürdőszoba, - ahol a zuhanyzó ugyanúgy megtalálható mint a fürdőkád-, valamint egy 4 nm-es háztartási helyiség.



Az ingatlanon külső szigetelés van, a tetőn cserépfedés.

A kert gondozott, szőlővel, gyümölcsfákkal és dísznövényekkel tarkított, melyeket az udvaron lévő gyűrűs kút vizével lehet locsolni.

A belső udvar felé néző terasz csendes, nyugodt légkört biztosít az ott pihenők részére.

Az udvaron egy 30 nm-es nagy garázs kapott még helyet.

A terület minden oldalról körbekerített. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó gyulakeszi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #168830Az Openhouse Tapolca Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024