Egervár házrész eladó, 4 szobásEgervár házrész eladó, 4 szobásEgervár házrész eladó, 4 szobásEgervár házrész eladó, 4 szobásEgervár házrész eladó, 4 szobásEgervár házrész eladó, 4 szobásEgervár házrész eladó, 4 szobásEgervár házrész eladó, 4 szobásEgervár házrész eladó, 4 szobásEgervár házrész eladó, 4 szobásEgervár házrész eladó, 4 szobásEgervár házrész eladó, 4 szobásEgervár házrész eladó, 4 szobásEgervár házrész eladó, 4 szobásEgervár házrész eladó, 4 szobásEgervár házrész eladó, 4 szobásEgervár házrész eladó, 4 szobásEgervár házrész eladó, 4 szobásEgervár házrész eladó, 4 szobásEgervár házrész eladó, 4 szobás
Egervár házrész eladó, 4 szobás
50 000 000 Ft
326,8 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Egervár házrész eladó, 4 szobás
Egervár házrész eladó, 4 szobás
50 M Ft
326,8 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 639 2869
ReferensHalasi-Horv
Telefonálok

Eladó házrész
Egervár házrész eladó, 4 szobás

153 m2alapterület
4szoba
Felújított állapotú
500 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó házrész leírása Jelentem a hirdetést

Eladó egy lenyűgöző, teljesen felújított tégla építésű otthon, mely közel 130nm hasznos alapterülettel és tágas terekkel büszkélkedhet.
Az ingatlan napfényes, kertre néző kilátással, igényes kivitelezésben várja új tulajdonosát.
A vásárlásért cserébe egy kényelmes, modern otthont kap, amerikai konyhás étkezővel és nappalival, három hálószobával, terasszal, új nyílászárókkal, klímával felszerelve.
Egervár varázslatos település, amely a zöldövezeti nyugalom és a városi élet előnyeit egyesíti. A közösség barátságos, és a környék bőséges lehetőséget kínál a szabadidős tevékenységekre. Itt minden adott a kiegyensúlyozott, békés életvitelhez, ahol a természet közelsége és a modern életforma harmonikusan ötvöződik.
Ez a gyönyörű otthon nem csak egy lakás, hanem egy hely, ahol az új tulajdonosaik minden nap élvezhetik a kényelmet és a nyugalmat. Az elektromos és infrapanel fűtési megoldások, valamint a padlófűtés biztosítja a lakás kellemes hőérzetét a hideg hónapokban. A napelemes rendszer jelentős mértékben csökkenti az energiafelhasználást, így nemcsak környezetbarát, de gazdaságos is.
Az otthon nem csak belülről ragyog, hanem a külső adottságai is vonzóak: egy saját udvar, amely tökéletes helyszín a pihenésre és kikapcsolódásra, valamint egy garázs is tartozik hozzá.
További információért és megtekintés miatt, keressen a megadott elérhetőségek valamelyikén.
Várom megtisztelő hívását, akár hétvégén is!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024