Pilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi házPilis eladó családi ház
Pilis eladó családi ház
34 990 000 Ft
173,2 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Pilis eladó családi ház
Pilis eladó családi ház
35 M Ft
173,2 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 20 357 7994
ReferensF
Telefonálok

Eladó családi ház
Pilis eladó családi ház

202 m2alapterület
2szoba
Felújított állapotú
697 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó egy különleges ingatlan, amely három különálló házat foglal magában egyetlen telken belül, így alkalmas több generáció együtt, mégis külön élésére. A házak teljesen felújítottak, beleértve az új tetőket is, ami garantálja az új tulajdonos számára a gondtalan beköltözést és hosszú távú otthon biztosítását.

Az ingatlan nem csak a felújított állapota miatt kiemelkedő, hanem azért is, mert ritka lehetőséget nyújt nagyobb családoknak, akik közösen, de mégis különálló lakrészekben szeretnének élni. Minden ház modern kényelmet és magánéletet biztosít az ott élőknek, miközben közös térben osztozhatnak, ami erősíti a családi kötelékeket anélkül, hogy feláldoznák egyéni terüket.

Ez az ingatlan kiváló választás azok számára, akik egy nagyobb család tagjai, vagy akik szeretnék kihasználni az ingatlan adottságait befektetésként, például kiadás útján. Az elhelyezkedés tökéletes közelséget biztosít a városi infrastruktúrához, miközben megőrzi a privát, csendes környezetet, ami elengedhetetlen a pihentető otthoni élethez.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy egy ilyen egyedülálló ingatlan tulajdonosa lehessen, amely több generáció számára képes otthont biztosítani, miközben az önállóság érzését is megőrzi. Ha kérdései vannak, vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024