Eladó családi ház Lenti, 3 szobásEladó családi ház Lenti, 3 szobásEladó családi ház Lenti, 3 szobásEladó családi ház Lenti, 3 szobásEladó családi ház Lenti, 3 szobás
Eladó családi ház Lenti, 3 szobás
19 999 000 Ft
238,1 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Lenti, 3 szobás
Eladó családi ház Lenti, 3 szobás
20 M Ft
238,1 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+36 20 236 0090
ReferensSzabó Éva
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Lenti, 3 szobás

84 m2alapterület
3szoba
1489 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést


Pazar adottságú Lenti külvárosi részében családi házat ajánlok figyelmébe. Eladó családi ház, ahol a kert kapcsolat, kellemessé teszi otthonát!

Előtérbe helyezném azt a lehetőséget, amely lovak tartását, birkák tartására alkalmas körbekerített magas kerítéssel rendelkezik. Ez előnyös lehet azok számára akik ilyesmiben is gondolkodnak.


Igényeknek megfelelő kisebb, nagyobb átalakítással, csodás otthonunk lehet.szolgán a hátsó ingatlan területe.


Jelenleg az ingatlanban három hálószoba, főzőfülke, ebédlő, nappali, fürdő és külön mellékhelyiséggel rendelkezik. Fűtése központi gáz cirkó, de akár a fatüzelésű kazánnal is működtethető, amely úgy van kialakítva, ha netán elmegy az áram a fűtés működik. Ez egyedi biztonságot adó megoldás. A radiátorok új kivitelűek, nem rég volt az egész ingatlanban felújítva, kicserélve. Magasabb alapokon lévő családi ház. Részben a padlásrész szigeteléssel is rendelkezik. Nyíllászárók műanyag, szúnyoghálóval rendelkező ablakokkal. A külső fal hőszigetelése az északi oldalon megoldott.
Háromfázissal rendelkezik az ingatlan és a melléképület egyaránt, ami egy külön előnyt adhat. Az ingatlan egybe van épülve a melléképületekkel, melyek sokfajta megoldás lehetőségét tudják nyújtani. Mindezt a helyszínen láthatjuk és a kihasználtságuk előnyeit az igények szerint átalakítható. Az elképzelések megvalósíthatók. Kisebb felújítással, átalakítással az igényeknek megfelelően otthonossá tehető.

A pazar adottságú kertben megtermelt gyümölcsöket, a házhoz tartozó pincékben tárolhatják, vagy a kifogástalan minőségű melléképületek egyikében feldolgozhatók.

A kert növénytermesztésre is lehetőséget tud biztosítani és az öntözést ásott-kúttal megoldott.
A megtermelt télirevalót a két különálló pincékben tárolhatók.
Amennyiben több autóval rendelkezik, úgy az egyiket garázsban a másikat pedig a kialakított kocsibeállóban parkolhatja.
Lenti és a Kerka völgye Magyarország délnyugati csücskében, a szlovén, a horvát és az osztrák határ közelében található. Termál Gyógyfürdőről ismert Lenti. A fürdőnk nem csupán gyógyhely. Egy olyan gyógyító és élmény komplexum, ahol a természet szervezetre gyakorolt jótékony hatása ötvöződik a magas gyógyászati szolgáltatásokkal és az élményfürdő adta kikapcsolódással. A csend, a gyógyvíz és a Szent György energiavonalak együttes hatása garantáltan kiszakítja a túlhajszolt mindennapokból.
Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024