Lakás eladó Dunaújváros, 57 négyzetméteresLakás eladó Dunaújváros, 57 négyzetméteresLakás eladó Dunaújváros, 57 négyzetméteresLakás eladó Dunaújváros, 57 négyzetméteresLakás eladó Dunaújváros, 57 négyzetméteresLakás eladó Dunaújváros, 57 négyzetméteresLakás eladó Dunaújváros, 57 négyzetméteresLakás eladó Dunaújváros, 57 négyzetméteresLakás eladó Dunaújváros, 57 négyzetméteresLakás eladó Dunaújváros, 57 négyzetméteresLakás eladó Dunaújváros, 57 négyzetméteresLakás eladó Dunaújváros, 57 négyzetméteresLakás eladó Dunaújváros, 57 négyzetméteresLakás eladó Dunaújváros, 57 négyzetméteres
Lakás eladó Dunaújváros, 57 négyzetméteres
21 880 000 Ft
383,9 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Dunaújváros, 57 négyzetméteres
Lakás eladó Dunaújváros, 57 négyzetméteres
21,9 M Ft
383,9 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 20 547 0042
ReferensBoros Edina No
Telefonálok

Eladó lakás
Lakás eladó Dunaújváros, 57 négyzetméteres

57 m2alapterület
2szoba
panellakás
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Szeretném felhívni figyelmét egy eladásra kínált, rendezett és azonnal költözhető másfél szobás panel lakásra Dunaújvárosban, a Római körúton.

Az ingatlan a 6. emeleten található, kényelmes elrendezésének köszönhetően ideális otthon lehet egy új tulajdonosnak.

A lakás fürdőszobával, külön WC-vel, konyhával, előtérrel és erkéllyel rendelkezik, továbbá egy fél szobával is gazdagítja a kényelmes otthont. Hozzá tartozik egy pince tároló, valamint a földszinten közös tároló is rendelkezésre áll.

Az ingatlan frissen felújított, a panelprogram keretén belül cserélték ki a nyílászárókat, szigetelték és színezték is kívülről. A 9 emeletes zárt lépcsőház és a lift teszi még komfortosabbá az életet.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető, mint például iskola, óvoda, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek és buszmegálló.

Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem, keressen bizalommal. További részletekért és a hitelügyintézésben nyújtott segítségért állunk rendelkezésére.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024