Miskolc 1 szobás lakás eladó a Selyemrét utcábanMiskolc 1 szobás lakás eladó a Selyemrét utcábanMiskolc 1 szobás lakás eladó a Selyemrét utcábanMiskolc 1 szobás lakás eladó a Selyemrét utcábanMiskolc 1 szobás lakás eladó a Selyemrét utcábanMiskolc 1 szobás lakás eladó a Selyemrét utcábanMiskolc 1 szobás lakás eladó a Selyemrét utcábanMiskolc 1 szobás lakás eladó a Selyemrét utcábanMiskolc 1 szobás lakás eladó a Selyemrét utcábanMiskolc 1 szobás lakás eladó a Selyemrét utcábanMiskolc 1 szobás lakás eladó a Selyemrét utcábanMiskolc 1 szobás lakás eladó a Selyemrét utcában
Miskolc 1 szobás lakás eladó a Selyemrét utcában
16 500 000 Ft
375 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Miskolc 1 szobás lakás eladó a Selyemrét utcában
Miskolc 1 szobás lakás eladó a Selyemrét utcában
16,5 M Ft
375 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 30 928 2084
ReferensFeh
Telefonálok

Eladó lakás
Miskolc 1 szobás lakás eladó a Selyemrét utcában

44 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

FRISSEN FELJÚJÍTOTT NAGYGARZON LAKÁS ELADÓ!

Miskolc Selyemrét utcában megvételre kínálok, egy 44 négyzetméteres frissen felújított, 1 szobás garzon lakást. Ez az 1 emeleti ingatlan ideális választás lehet pároknak vagy egyedülállóknak egyaránt.

A lakás részei közé tartozik egy előszoba, tágas konyha, kényelmes étkezővel, szoba, egylégterű fürdőszoba WC-vel, és egy kellemes erkély, ahol pihenésre vagy ültetvény gondozásra is lehetőség nyílik.

Az ingatlan friss festést és glettelést kapott minden helyiségben, valamint új, modern belső ajtókat. A laminált padlók újak, a konyhában pedig vízálló, így könnyen tisztán tartható. A fürdőszoba teljes körű felújításon esett át, a víz és elektromos vezetékcsere is megtörtént. Az új kapcsolók és konnektorok a modern élet minden kényelmét biztosítják.

A környék csendes és barátságos, ideális otthoni pihenéshez vagy munkához egyaránt. Emellett a lakáshoz egy kisebb pince is tartozik, ami extra tárolóhelyet biztosít.

Ingatlan per, tehermentes, azonnal költözhető.
Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!
További információért és a megtekintésért keressen bizalommal!

Az ingatlan vásárlásához kedvezményes szolgáltatások állnak rendelkezésre, a teljes OTP bankcsoport háttértámogatásával.
/ BIZTOSÍTÁS, HITEL, CSOK, BABAVÁRÓ, ÜGYVÉD /

16500000 Ft

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024