Onga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi ház
Onga eladó családi ház
20 900 000 Ft
190 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Onga eladó családi ház
Onga eladó családi ház
20,9 M Ft
190 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 216 4219
ReferensP
Telefonálok

Eladó családi ház
Onga eladó családi ház

110 m2alapterület
4szoba
felújítandó
920 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálunk Miskolchoz közel Ongán, kellemes kertvárosi környezetben egy 110 m2-es családi házat 920 m2-es saroktelken.
A 3 + félszobás, vegyes falazatú (szilikát-tégla) családi ház fűtése gázkonvektor, amit vegyestüzelésű kandalló is kiegészít.
Az ingatlan egy részébe műanyag nyílászárók lettek beépítve, a fürdőszoba pár éve felújításra került, ezzel egyidőben a ház teljes vízvezeték cseréje is megtörtént.
Az udvaron ásott kút és önálló, szerelőaknával ellátott garázs található, a ház és a melléképület alatt pince húzódik. A közelben orvosi rendelő, iskola, óvoda, bolt, cukrászda, buszmegálló és vasútállomás is elérhető. További információért és az ingatlan megtekintéséért hívjon bizalommal és nézzük meg együtt leendő otthonát!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024