Onga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi házOnga eladó családi ház
Onga eladó családi ház
25 990 000 Ft
273,6 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Onga eladó családi ház
Onga eladó családi ház
26 M Ft
273,6 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 30 216 4219
ReferensP
Telefonálok

Eladó családi ház
Onga eladó családi ház

95 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
állapotú
994 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Onga, Hunyadi utca, eladó egy, 2+2 fél szoba, 95 m2-es családi ház, garázzsal és nyárikonyhával az udvaron, 950 m2 telken.
Az ingatlant 1960-as években építették, de 2008 évben hozzáépítésen és felújításon esett át.
Az átalakítás során redőnnyel ellátott hőszigetelt fa nyíllászárókat, valamint fa bejárati ajtót kapott a lakóház. A tető cserepezése, és az egész épület tetőszerkezeti cseréje megtörtént. Az elektromos hálózat rézvezetékekre cserélve. A fűtésről egy turbó kombi gázkazán, gondoskodik lapradiátorokon keresztül. A két nagyobb szobában és előszobában viszont öntényradiátorok a hőleadók. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A szobák laminált parkettával, előszoba, PVC-vel, míg a fürdő/wc, konyha járólappal burkolt. A szobák különállóak, saját bejárattal rendelkeznek. A konyhaszekrény a beépített gépészettel (elektromos ARISTON sütő és főzőlap) a vételár részét képezi. A bejárat előtt burkolt terasz került kialakításra. Az udvaron nyárikonyhává és garázzsá alakítható melléképület található. A melléképület a térképszelvényen szerepel.
Kulturált a lakóközösség. A közelben megtalálható: óvoda, gyógyszertár, bolt. Kedvezményes hitelkonstrukcióval, ingyenes hitel, CSOK és babaváró kölcsön ügyintézéssel segítem ügyfeleim. Hivatkozzon az M252418 számra.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024