Budapest lakás eladó, Sashalmon, 1 szobásBudapest lakás eladó, Sashalmon, 1 szobásBudapest lakás eladó, Sashalmon, 1 szobásBudapest lakás eladó, Sashalmon, 1 szobásBudapest lakás eladó, Sashalmon, 1 szobásBudapest lakás eladó, Sashalmon, 1 szobásBudapest lakás eladó, Sashalmon, 1 szobásBudapest lakás eladó, Sashalmon, 1 szobásBudapest lakás eladó, Sashalmon, 1 szobásBudapest lakás eladó, Sashalmon, 1 szobásBudapest lakás eladó, Sashalmon, 1 szobásBudapest lakás eladó, Sashalmon, 1 szobásBudapest lakás eladó, Sashalmon, 1 szobásBudapest lakás eladó, Sashalmon, 1 szobásBudapest lakás eladó, Sashalmon, 1 szobásBudapest lakás eladó, Sashalmon, 1 szobás
Budapest lakás eladó, Sashalmon, 1 szobás
28 000 000 Ft
965,5 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Budapest lakás eladó, Sashalmon, 1 szobás
Budapest lakás eladó, Sashalmon, 1 szobás
28 M Ft
965,5 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 30 495 3819
ReferensTak
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, Sashalmon, 1 szobás

29 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

---Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában---

Budapest egyik legkedveltebb részén, a 16. kerületben, az Újszász utcában tégla építésű liftes társasház 3. emeletén eladó egy 29 nm-es tetőtéri garzonlakás.

A lakás a harmadik emeleten helyezkedik el, így mindig csendes és nyugodt környezet várja. Tehermentes és 1/1 tulajdonú, akár rövid időn belül beköltözhető. Fűtése házközponti egyedi méréssel, víz és villany fogyasztása szintén egyedi mérés szerint történik. Gáz nincsen bevezetve a lakásba. Közös költség mindössze 11.000,- Ft.

A ház kívül belül felújított, és folyamatosan karbantartott, a lakók kényelmét két lift is szolgálja. A ház körbekerített, elektromos kapuval ellátott. Belső kertje gondozott, játszótér, sütögetési lehetőség és pingpongasztal is biztosítja a nyugodt kikapcsolódást. A lakóközösség kiváló. Parkolás a zárt udvaron belül havi jelképes összegért igénybe vehető, de a kerítésen kívül is ingyenesen biztosított.


Referencia szám: M273566

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

  • lift van
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024