Budapesti, Józsefváros, 2 szobásBudapesti, Józsefváros, 2 szobásBudapesti, Józsefváros, 2 szobásBudapesti, Józsefváros, 2 szobásBudapesti, Józsefváros, 2 szobás
Budapesti, Józsefváros, 2 szobás
42 900 000 Ft
858 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Budapesti, Józsefváros, 2 szobás
Budapesti, Józsefváros, 2 szobás
42,9 M Ft
858 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+36 30 580 0328
ReferensV. Dani
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti, Józsefváros, 2 szobás

50 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Az Orczy téren, a VIII. kerületben, egy 2000-ben épült, tégla lakás keresi új gazdáját! Ez a kifogástalan otthon nemcsak a kényelemre és a praktikumra helyezi a hangsúlyt, hanem az Ön biztonságát is szem előtt tartja.
A bejutást proxy rendszer biztosítja az udvarra, melynek bejárata bekamerázott, és a lakás ajtaja több ponton záródó masszív ajtóval van ellátva, így nyugodtan élvezheti az otthona nyújtotta kényelmet és nyugalmat.
Ez a napfényes lakás a hetedik emeleten található, így garantáltan világos és hangulatos. A feljutást pedig lift könnyíti meg számunkra.
A két különnyíló szoba teljesen berendezett, home office-ban dolgozóknak, egyetemistáknak is tökéletes választás lehet, így akár befektetési célra is kiválóan alkalmas. Az előtérben háztartási gépek (mosógép, mosogatógép, hűtő, és mikrohullámú sütő) találhatóak, melyek a vételár részét képezik.
A kisebbik szobában egy 2020-ban felszerelt nagy teljesítményű Whirlpool hűtő/fűtő légkondicionáló biztosítja a kellemes hőmérsékletet, míg a fürdőszobában egy tágas sarokkád várja pihenésre vágyó új tulajdonosát.
A közlekedés sem okozhat gondot, hiszen busz-, villamos- és trolibuszmegállók pár lépés távolságban találhatók, így könnyen megközelíthető a belváros, a Kálvin tér, Corvin negyed, és a Keleti pályaudvar is.
A Deák tér mindössze 16 perc alatt elérhető, míg a Keleti pályaudvar csupán 8 perc távolságra van.
A lakás az Orczy Fórum épületegyüttes része, ami számos lehetőséget kínál az aktív kikapcsolódásra. A közelben található az Orczy-kert, mely Belső-Budapest egyik legnagyobb zöldfelülete, s a Ludovika uszoda mely ideális hely a szabadidős tevékenységekhez és sportoláshoz. Továbbá, a környéken megtalálhatóak az óvodák, iskolák és különböző üzletek, mint az ALDI, Lidl, és a gyógyszertárak.
Az ingatlan készen áll azonnali költözésre, tehermentes. Ez az otthon lehet az Öné, hogy új életet kezdjen a város szívében. Ha felkeltettem érdeklődését, ne habozzon, hívjon bátran, akár a hétvégén is!
További információkkal és fényképekkel kapcsolatban kérem keressen bizalommal.

  • CSOK igényelhető
  • házközponti
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 7.
  • Épület szint: 7. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024