Budapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobás
Budapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobás
169 700 000 Ft
3,3 M Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Budapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobás
Budapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobás
169,7 M Ft
3,3 M Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 579 7684
ReferensLászló Kósa-Somogyi
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, lakás eladó, Újlipótváros, 1+1 szobás

52 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó, XIII. kerület Jászai Mari tér 6 szám alatt, egy 52 négyzetméteres, 1 szoba + félszoba lakás. A lakás nagyon igényesen felújított, lakberendező által kitalált otthon, ami teljes berendezéssel értékesítendő. A lakás, vagy iroda, vagy havi minimum 300.000+ forint felet hozó befektetési ingatlan, - minden ilyesmire kiválóan megfelel - második emeleti, lift van. Dunára, várra panorámás, a körút zajától messzebb esik, de nagyon a központban található. A fűtés gáz-cirkó. A ház lakói polgáriak, igényesek, csendesek, extrémitás a házban nem fordul elő. A társasház anyagi helyzete stabil.
Jászai Mari tér - nem kel mástl mondanom. - Minden rendkívól igényes életvitelhez szükséges infrastrukturális háttér, sétatávolságon belül megtalálható.
Tömegközlekedési ellátottságában egyedülálló a lokáció. Parkolás egy aotóra, az itt lakóknak alig kerül valamibe, - de a második kocsival is nagyon kedvezményesn parkolhat a lakás tulajdonosa. Ajánlom bárkinek, aki nagyon igényes.
A lakás ára, értékéhez igazított. Látnia kellene, hogy ezt a kijelentést elfogadja, - és nem csalódna. Ezt látni kell! Jászai Mari tér csak egy van Pesten a belvárosban.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024