Eladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobásEladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobás
Eladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobás
39 900 000 Ft
570 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobás
Eladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobás
39,9 M Ft
570 E Ft/m2
  • 24 fotó
  • Térkép
+36 30 850 0098
ReferensDr. Maróti Kinga
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás Szeged a Bihari utcában, 2 szobás

70 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A Bihari utcában, közel a Belvároshoz, pár percre a PICK Arénától, nyugodt környéken vált eladóvá egy 3.emeleti lakás. A 90-es években épült, remekül karbantartott társasházban nincs lift. A lakóközösség nyugodt, csendes.

A 70 m2-es lakás elosztása szuper, a lakásba belépve balra nyílik a nagyon tágas konyha, melyből egy szintén tágas, mély kamra nyílik. A hosszú előszobában továbbhaladva szintén balra helyezkedik el a kádas, kényelmes fürdőszoba, a külön helyiségben található Wc, az előszobából jobbra pedig a nappali nyílik, mely mellett külön bejárattal a hálószoba helyezkedik el.

A szobák parkettázottak -mely a mai napig nagyon szép állapotban van -, a többi helyiség hidegburkolatos.

Az előszobában található a klíma.

A lakásban gázcirkó fűtés van, a Baxi kazán, valamint a radiátorok újak, a lakás fa nyílászárókkal rendelkezik.

A környék tehát kiváló, a lakás elosztása remek, állapota jó, éppen ezért befektetésre és saját vásárlásra is teljesen alkalmas, apró ráncfelvarrások szükségesek csak.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024