Budapest, XIV. kerület Kerékgyártó utcaBudapest, XIV. kerület Kerékgyártó utcaBudapest, XIV. kerület Kerékgyártó utcaBudapest, XIV. kerület Kerékgyártó utcaBudapest, XIV. kerület Kerékgyártó utcaBudapest, XIV. kerület Kerékgyártó utcaBudapest, XIV. kerület Kerékgyártó utcaBudapest, XIV. kerület Kerékgyártó utcaBudapest, XIV. kerület Kerékgyártó utcaBudapest, XIV. kerület Kerékgyártó utcaBudapest, XIV. kerület Kerékgyártó utcaBudapest, XIV. kerület Kerékgyártó utcaBudapest, XIV. kerület Kerékgyártó utcaBudapest, XIV. kerület Kerékgyártó utcaBudapest, XIV. kerület Kerékgyártó utcaBudapest, XIV. kerület Kerékgyártó utcaBudapest, XIV. kerület Kerékgyártó utcaBudapest, XIV. kerület Kerékgyártó utca
Budapest, XIV. kerület Kerékgyártó utca
79 900 000 Ft
677,1 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Budapest, XIV. kerület Kerékgyártó utca
Budapest, XIV. kerület Kerékgyártó utca
79,9 M Ft
677,1 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 647 7253
ReferensPocsai Richárd
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, XIV. kerület Kerékgyártó utca

118 m2alapterület
3 és 3 fél szoba
tégla építésű
felújítandó

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálunk a XIV. kerület kertvárosi részén, a Kerékgyártó utcában egy 2 szintes tégla építésű társasház, első emeletén, két külön bejáratú , kétszer 59 négyzetméteres azaz összesen 118 négyzetméteres 2+1 félszobás és 1+2 félszobás lakást.


A négylakásos társasház az 1960-as években épült, tégla szerkezetű. A lakásokhoz közös kerthasználat, autó beállási lehetőség, garázs illetve tároló és pince is tartozik. A lakások feletti, teljesen beépíthető padlástér is az ár részét képezi.

A lakások az épület első emeletén helyezkednek el ahová a saját kialakított lépcsőn, előteraszon és zárt lépcsőházon át vezet az út.

1. Lakás:

59 m², 2+1 félszobás, világos, jó elosztású, Ny-i fekvésű. Belmagassága 3 méter, nyílászárói fa szerkezetűek.

A bejárati ajtón keresztül egyből az előszobába érkezünk. Innen nyílik egy nagyon kényelmes kis szoba, ami akár dolgozónak, akár gyerekszobának is tökéletes lehet. Szintén az előszobából közelíthető meg a konyha és az ablakos, kádas illetve zuhanyzós kialakítású fürdőszoba, a mellékhelyiség szintén itt lett elhelyezve. A nagy ablakos nappali rendkívül világos, ablakai utcára néznek, innen nyílik közvetlen a másik nagy szoba. A fűtésről gázcirkó gondoskodik. Valamennyi szoba tölgyfa parkettával burkolt, amelyek egy csiszolással újszerű állapotba hozhatók.

2. Lakás:

Szintén 59 m², 1+2 félszobás, világos, jó elosztású, Ny-i fekvésű. Belmagassága 3 méter, nyílászárói fa szerkezetűek.

Ahogyan az első ingatlan esetében, itt is rendkívül jó elosztás fogad minket, az ajtón keresztül belépve az előszobába érkezünk, innen közelíthető meg a konyha, a mellékhelyiséggel ellátott fürdőszoba, és a 2,4 m²-es hasznos kis kamra. A nappali itt is rendkívül világos, köszönhető ez a fekvésének és a hatalmas ablakoknak. Innen közelíthetőek meg a szinte teljesen megegyező méretű félszobák. A fűtésről itt is egy külön gázcirkó gondoskodik.

Mindkét lakás külön mérőórákkal, bejárattal és fűtési rendszerrel rendelkezik. A lakások egy megosztási szerződés alapján teljesen elszeparáltak egymástól. Igény esetén akár egybe is nyithatók.

Közlekedés:
Buszok: 5, 124, 125, 125B
Vasút: Újpalotai vasútállomás
Éjszakai járat: 973-as busz

Környék:
Zugló legkedveltebb része. A közelben megtalálható: Cukrászda, Óvoda, Bölcsőde, Játszótér, Tesco, Piac, Iskola.

Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024