Budapest eladó lakás, Pacsirtatelep, Török Flóris utca, 42 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Pacsirtatelep, Török Flóris utca, 42 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Pacsirtatelep, Török Flóris utca, 42 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Pacsirtatelep, Török Flóris utca, 42 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Pacsirtatelep, Török Flóris utca, 42 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Pacsirtatelep, Török Flóris utca, 42 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Pacsirtatelep, Török Flóris utca, 42 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Pacsirtatelep, Török Flóris utca, 42 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Pacsirtatelep, Török Flóris utca, 42 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Pacsirtatelep, Török Flóris utca, 42 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Pacsirtatelep, Török Flóris utca, 42 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Pacsirtatelep, Török Flóris utca, 42 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Pacsirtatelep, Török Flóris utca, 42 négyzetméteres
37 000 000 Ft
881 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás, Pacsirtatelep, Török Flóris utca, 42 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Pacsirtatelep, Török Flóris utca, 42 négyzetméteres
37 M Ft
881 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 70 518 5463
ReferensK
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest eladó lakás, Pacsirtatelep, Török Flóris utca, 42 négyzetméteres

42 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budapest 20. kerület központjában, a Török Flóris utcában, központi helyen, de csendes részen eladó egy négyemeletes társasház első emeletén lévő napfényes, 1+fél szobás, 42 m2- es, plusz 4 m2- es teraszos azonnal költözhető, részben felújított lakás!

Az ingatlanhoz a száraz pinceszinten tartozik még egy kb 3 m2- es zárt tároló is.

A lakás tágas, világos, napsütötte.

A társasházat zárt, parkosított, karbantartott kert veszi körül, amely lehetővé teszi a csendes pihenést és a gyermekek, idősek biztonságos kikapcsolódását. A lakásban lévő nyílászárók műanyagból készültek, a bejárati ajtó minősített biztonsági ajtó, biztonsági zárral. A környék csendes és biztonságos, a kertbe és a lépcsőházba is csak kóddal lehet bejutni.

A lakás fűtése és melegvíz szolgáltatása egyedi mérős gázzal működő, kombi gázkazánnal történik, a ház kéménye bélelt. A lámpák korszerű LED-es lámpák, a víz felhasználás is egyedi mérős, ezért a lakás rezsije igen alacsony és takarékos. A lakók csendesek, egymás nyugalmát nem zavarják, a társasháznak megtakarítása van, a közös képviselet takarékos és gondoskodó.

A közlekedés kiváló, a belváros negyedórán belül elérhető. A közelben van iskola, óvoda, bevásárló központ, Önkormányzat, gyógyfürdő, uszoda és strand, jégpálya, konditerem, gyorséttermek.

Az utcán a parkolás ingyenes. CSOK-ra is alkalmas a lakás, és 20% önerővel hitelre is megvásárolható.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024