Mosonmagyaróvári eladó lakás, 3 szobás, 60 négyzetméteresMosonmagyaróvári eladó lakás, 3 szobás, 60 négyzetméteresMosonmagyaróvári eladó lakás, 3 szobás, 60 négyzetméteresMosonmagyaróvári eladó lakás, 3 szobás, 60 négyzetméteresMosonmagyaróvári eladó lakás, 3 szobás, 60 négyzetméteresMosonmagyaróvári eladó lakás, 3 szobás, 60 négyzetméteresMosonmagyaróvári eladó lakás, 3 szobás, 60 négyzetméteresMosonmagyaróvári eladó lakás, 3 szobás, 60 négyzetméteresMosonmagyaróvári eladó lakás, 3 szobás, 60 négyzetméteresMosonmagyaróvári eladó lakás, 3 szobás, 60 négyzetméteresMosonmagyaróvári eladó lakás, 3 szobás, 60 négyzetméteresMosonmagyaróvári eladó lakás, 3 szobás, 60 négyzetméteresMosonmagyaróvári eladó lakás, 3 szobás, 60 négyzetméteresMosonmagyaróvári eladó lakás, 3 szobás, 60 négyzetméteresMosonmagyaróvári eladó lakás, 3 szobás, 60 négyzetméteres
Mosonmagyaróvári eladó lakás, 3 szobás, 60 négyzetméteres
57 990 000 Ft
966,5 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Mosonmagyaróvári eladó lakás, 3 szobás, 60 négyzetméteres
Mosonmagyaróvári eladó lakás, 3 szobás, 60 négyzetméteres
58 M Ft
966,5 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 904 6676
ReferensReal Facility Management Kft.
Telefonálok

Eladó lakás
Mosonmagyaróvári eladó lakás, 3 szobás, 60 négyzetméteres

60 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Kertkapcsolatos ,belső kétszintes téglalakás a városközpontban eladó!
Mosonmagyaróváron a városközpontban kínálok megvételre egy nagyon ízléses , praktikusan berendezett belső kétszintes 60 m2 hasznos alapterülettel rendelkező társasházi téglalakást!
Az épület 2007 ben épült , a Mediterrán lkp.-ban ! A terület kerítéssel elzárt , a parkolás az udvarban megoldott ( saját parkoló tartozik a lakáshoz). Az ingatlan alsó szintje funkciójában áll egy fogadó térből ,konyhából, nappali-étkezőből , innen tudunk kimenni a kis kertrészbe is ( kb 40 m2) , mely részben egy fedett kis terasz helyiségből, növényekkel beültetett füves területből ,és egy kerti kis tárolóból áll.
Egy csigalépcső vezet fel az emeletre, ahol két hálószoba ( egyik erkéllyel ) , fürdő, wc helyiség került kialakításra . A padlás nem járható , de pakolható , így praktikusan kihasználhatjuk ezt a teret is! Az emeleten helyezték el az inverteres klímát is mely nyáron gondoskodik a megfelelő hőérzetről.
Fűtése egyedi gáz-cirkó kazánnal megoldott, a hőleadás radiátor. Nyílászárói műanyagok, redőnnyel és rovarhálóval felszereltek.
Az ingatlan megvásárlásával nem „csak egy lakást” veszünk ,hanem veszünk egy remek lokációt is !!!
Amennyiben az eladó ingatlan felkeltette érdeklődését kérem, hívja a megadott telefonszámot 0670/9046676, vagy írjon nekem email-ben a petra.pozsgai@realfm.hu elérhetőségen.
Hitelügyintézésben is állunk szíves rendelkezésére!
További ingatlanokat a www.realfm.hu honlapon talál !
A weboldalon, illetve a képgalériában található képek,szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak! Az a személy, aki a nem szabad felhasználású képeket és szövegeket lementi és saját oldalán, sajátjaként megjelenteti, bűncselekményt követ el, mely komoly büntetőjogi eljárást vonhat maga után!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024