Budapesti, Kelenföld, 2 szobásBudapesti, Kelenföld, 2 szobásBudapesti, Kelenföld, 2 szobásBudapesti, Kelenföld, 2 szobásBudapesti, Kelenföld, 2 szobásBudapesti, Kelenföld, 2 szobás
Budapesti, Kelenföld, 2 szobás
50 500 000 Ft
990,2 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Budapesti, Kelenföld, 2 szobás
Budapesti, Kelenföld, 2 szobás
50,5 M Ft
990,2 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 30 720 6925
ReferensBudapest Ingatlan Center Németh Gyula
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti, Kelenföld, 2 szobás

51 m2alapterület
2szoba
panellakás
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

XI. kerület, Kelenföld! Csupazöld, parkos sétányos lakótelep, Budapest egyik legkeresettebb része. ETELE Pláza, Bikás park Etele tér, mind része annak, hogy az itt lakók komfortosan érezzék magukat és sajátjuknak tekintsék a környezetet. Kényelem, nyugalom, teljes infrastruktúra, és luxus körülmények várnak azokra, akik itt találják meg otthonukat.
A lakás az Etele úton egy 10 emeletes társasházban található. A ház átesett a panelprogramon, melynek során a külső szigetelésen kívül, a nyílászárókat is kicserélték valamint a fűtéskorszerűsítés is megtörtént.
az egy lépcsőházas házban emeletenként 8 lakás található és két lift segíti a gyors feljutást az emeletekre. A lakáshoz vezető folyosó külön biztonsági ráccsal védett. Maga a lakás két szobás, a szobák külön megközelíthetőek. A világos konyha praktikus, kézreálló, és előtte egy tágas étkező kapott helyet. A nappaliban klíma is található. A lakás költözhető állapotú, igény szerint az új tulajdonosa saját ízlése szerint szépítheti, alakíthatja álmai otthonát.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024