Új Építésű eladó lakás Debrecen, 4 szobásÚj Építésű eladó lakás Debrecen, 4 szobásÚj Építésű eladó lakás Debrecen, 4 szobás
Új Építésű eladó lakás Debrecen, 4 szobás
125 760 600 Ft
1,4 M Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
Új Építésű eladó lakás Debrecen, 4 szobás
Új Építésű eladó lakás Debrecen, 4 szobás
125,8 M Ft
1,4 M Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
+36 30 559 6685
ReferensKolbe Judit
Telefonálok

Eladó lakás
Új Építésű eladó lakás Debrecen, 4 szobás

91 m2alapterület
4szoba
tégla építésű
Új építésű

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést


Önnek ajánlunk egy EXKLUZÍV, új építésű belső kétszintes, kertkapcsolatos, NAGY TERASZOS ingatlant Debrecen belvárosától néhány percre.
A lakás 91,4 nm, terasz 27,96 garázs + tároló 22 nm, valamint a hozzá tartozó, kizárólagos használatban lévő kert területe 164 nm.
Alsó szintjén amerikai konyhás nappali, nagy méretű terasszal és fürdőszoba került kialakításra, míg felső szintjén 3 hálószoba és 2 fürdőszoba valósult meg. Minden szobából kijárat van a déli fekvésű erkélyre.
A MODERN lakás beépített technológiájához és szerkezetéhez nagy hozzáértéssel és odafigyeléssel használtak MAGAS MŰSZAKI TARTALMÚ anyagokat és megoldásokat. A külső falazat POROTHERM 44 cm vastag okostégla szigetelve, a hanggátló lakáselválasztó falaknak köszönhetően pedig a csend és a nyugalom garantált.
Az összes szobában hűtő-fűtő SINCLAIR MULTI KLÍMA gondoskodik a kellemes hőérzetről. A padlófűtés gondoskodik a melegről, míg a központi gázkazán EGYEDI MÉRŐVEL teszi lehetővé a fogyasztás nyomon követését.
Az ablakok 3-rétegű üvegezésű, KIMAGASLÓ HŐ- ÉS HANGSZIGETELÉSŰ műanyag nyílászárók, amelyek redőnnyel vannak felszerelve, a nappaliban pedig motoros működésűek. Az elektromos működésű, szekcionált garázskapuval felszerelt garázsban kényelmesen elfér az autója, a tároló pedig extra helyet biztosít a családi holmi tárolására.
A lakáshoz további beállóhely vásárolható + 3 M Ft-ért.
Burkolatok 8 000.-Ft/nm áron választhatóak
Átadás tervezett időpontja 2024. december 31.
Referenciaszám:#110513

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024