Mohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcábanMohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcábanMohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcábanMohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcábanMohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcábanMohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcábanMohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcábanMohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcábanMohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcábanMohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcábanMohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcábanMohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcábanMohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcábanMohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcábanMohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcábanMohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcábanMohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcábanMohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcábanMohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcábanMohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcábanMohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcábanMohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcábanMohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcábanMohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcábanMohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcábanMohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcában
Mohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcában
29 700 000 Ft
450 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
Mohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcában
Mohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcában
29,7 M Ft
450 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
+36 20 251 0667
ReferensSzabó Róbert
Telefonálok

Eladó lakás
Mohács 3 szobás lakás eladó az Ete János utcában

66 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Árcsökkenés!!!
Mohácson az Ete János utcában teljes körűen felújított 4. emeleti modern, exkluzív kialakítású lakás eladó. Elhelyezkedése kiváló, az ingatlan közelében minden megtalálható, amire szüksége lehet: iskola, óvoda, élelmiszerüzlet és számos szolgáltatás. Csendes, a forgalom zaja nem hallható.

A légkondicionált lakás 66 nm-es, tágas, 3 szobás, étkezős, erkélyes (az erkély galamboktól védett, behálózott, tüskézett). A külső nyílászárók hőszigeteltek, az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A szobák újszerű laminált padlóval vannak ellátva. A bejárat mellett elkülönített előszoba található. A beltéri ajtók gyönyörűen fel lettek újítva. A fürdőben új a mosdó, ami a vételár részét képezi, a WC szintén új. A konyhában új pultrendszer van, gránit mosogatóval, mosogatógéppel. Szintén a vételár részét képezi az étkezőasztal, a nappaliban lévő szekrénysor és a szalagfüggöny minden helységben.

Az ingatlanhoz külön tároló is tartozik. Ideális választás fiataloknak, első lakásnak! Tehermentes, rövid időn belül költözhető.
Hívjon bizalommal, ha meg szeretné tekinteni az ingatlant!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024