Lakás eladó Budapest, 60 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 60 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 60 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 60 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 60 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 60 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 60 négyzetméteresLakás eladó Budapest, 60 négyzetméteres
Lakás eladó Budapest, 60 négyzetméteres
61 900 000 Ft
1 M Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Budapest, 60 négyzetméteres
Lakás eladó Budapest, 60 négyzetméteres
61,9 M Ft
1 M Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 70 320 6969
ReferensBakos Ildikó
Telefonálok

Eladó lakás
Lakás eladó Budapest, 60 négyzetméteres

60 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

KELENFÖLDÖN VILÁGOS, 2 SZOBÁS, 60m2, TÉGLA ÉPÍTÉSÜ LAKÁS ELADÓ!

A XI. kerületben Bikás park közelében, a Halmi utca Bartók Béla út felőli végén eladó tégla építésű, 1. emeleti, jó állapotú, világos, társasházi saroklakás. A lakás alapterülete a tulajdoni lapon 60 m2-es, de valóságban 61,5 m2.

A lakás elrendezése: előszoba, fürdőszoba, amerikai konyhás nappali, 1 nagy méretű szoba. A belmagasság kb. 3,1 m.
A lakás 10 éve teljes körűen fel lett újítva,magába foglalta a nyílászárók cseréjét, a fűtési rendszer korszerűsítését, a víz-, szennyvíz-, villany- és gázvezetékek cseréjét. A villamos hálózat jellemzői: villanyóra lakáson kívül zárt szekrényben, 3 *16A, életvédelmi relé, rézvezetékek köpenycsőben. A fűtést és melegvizet BAXI Duo-Tec Compact kazán biztosítja, a kerámiaburkolatok alatt (előszoba, fürdőszoba, konyha) padlófűtés, a szobákban az ablakok alatt radiátorok vannak. Ezen kívül a fürdőszobában helyett kapott egy törölközőszárító radiátor is.

A lakás az épület legfelső szintjén található, felette a padlás, alatta nagyrészt a Karinthy Színház díszletraktára kapott helyet.
Lakóközösség jó, szomszédok csendesek.
A társasház padlástere osztatlan közös tulajdon, amelynek egy része szokásjog alapján az ingatlanhoz tartozik. A lakáshoz tartozik egy kb. 4m2-es saját, zárható pincerekesz.
A lakás saját mérőórákkal rendelkezik (Víz, villany, gáz). A közös költség 15.000,-Ft/hó.

Parkolás a ház előtti közterületen lehetséges, a környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében parkolhatnak.
A környék infrastruktúrája kiváló, a 19,49 villamosok megállója 50m, a 7,114,213,214,153,58 buszok megállója 450 m. Az M4 Bikás parki megállója 800 m, Kelenföldi Pályaudvar 1 km. Autóva az M1,M7 autópálya gyorsan elérhető. A közelben iskola, óvoda, bölcsőde, számos játszótér, élelmiszerbolt, bevásárló központ (Etele Plaza, Allee), kávézók, cukrászdák, rendelők, kórház, gyógyszertár, piac is van. Kikapcsolódásra és sportolásra remek lehetőség a közeli Bikás park, de biciklivel a Kopaszi gát is könnyen elérhető.
Az ingatlan per- és tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető.
Szívesen ajánlom saját, de akár befektetési célra is.
Előzetes telefonos egyeztetést követően rugalmasan megtekinthető.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024