Tatabánya, cím nincs megadvaTatabánya, cím nincs megadvaTatabánya, cím nincs megadvaTatabánya, cím nincs megadvaTatabánya, cím nincs megadvaTatabánya, cím nincs megadvaTatabánya, cím nincs megadvaTatabánya, cím nincs megadvaTatabánya, cím nincs megadvaTatabánya, cím nincs megadvaTatabánya, cím nincs megadvaTatabánya, cím nincs megadvaTatabánya, cím nincs megadvaTatabánya, cím nincs megadvaTatabánya, cím nincs megadvaTatabánya, cím nincs megadvaTatabánya, cím nincs megadvaTatabánya, cím nincs megadva
Tatabánya, cím nincs megadva
49 900 000 Ft
453,6 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Tatabánya, cím nincs megadva
Tatabánya, cím nincs megadva
49,9 M Ft
453,6 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 905 8002
ReferensMizda Attila
Telefonálok

Eladó családi ház
Tatabánya, cím nincs megadva

110 m2alapterület
3 és fél szoba
Új építésű
768 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést


Eladásra kínálom Tatabányán a Barackosban található Családi házat.
Az ingatlan 2021- ben épült könnyűszerkezetből .
A tulajdonosa volt egyben az építő is. A falazat 30 cm es a megfelelő anyagokkal szigeteléssel ellátva készült nem sajnálva időt, pénzt ,energiát.
A ház mérete bruttó 130m2 ez nettó 109m2.
A tető Tondach Premium cseréppel fedett. Az épület helyiségei 3 külön nyíló szoba, nappali-konyha,2 különálló fürdőszoba-wc, mosókonyha és egy fedett terasz.
Az egész ingatlanban padlófűtés van amelyet egy Bosch típusú villany kazán üzemeltet.
Ez mellett kettő db egyenként 2.5 KW-os klíma is található amikkel szintén tudunk fűteni -hűteni.
A meleg vizet egy Hajdú típusú bojler biztosítja.
A villany ellátást 3*32A nappali és éjszakai áramról tudjuk táplálni.
A szennyvíz egy 20 m3 es emésztővel van megoldva.
Az ingatlanba egy lemezzel borított automata kapun jutunk be. Az udvar első része teljesen murvázott előkészítve a további térkő burkolat lerakáshoz.
Az udvarban több autó is kényelmesen elfér itt található még egy dupla fedett parkoló ahol két nagyobb méretű autó is kényelmesen befér.
Az udvarhátsó része egy kerítéssel van elválasztva legfőképpen a kedvenc kisállatok miatt.
Ezen a hátsó rész teljesen parkosított füvesített. Található még itt egy sziklakert és egy hátsó terasz is. Az egész telek kamera rendszerrel van felszerelve amelyet távolról is elérhetünk.
Az ingatlanba egy fedett előtetős részen jutunk be egy műanyag bejárati ajtón keresztül . A folyosóra belépve egy előszoba majd jobbra a mosókonyha és gépészeti helység található.
Itt van a mosógép, szárítógép,a bojler a villanykazán is egy helyen.
Tovább haladva jobbra egy nagy méretű kádas fürdőszoba van Geberit típusú toalettel.
Tovább haladva balra szintén egy fürdőszoba van zuhanyzóval és toalettel.
Ezután a nappali konyhába érkezünk ami tökéletes méretű.
A nappaliból nyílik a 3 külön szoba és a nagy méretű fedett terasz is.
Az ingatlan fűtését hűtését távolról is tudjuk vezérelni mert minden eszköz wifi kompatibilis .A Ház rezsije is nagyon kedvező . Amennyiben napelem rendszer kerül felszerelésre szinte csak a hidegvíz és a szemétdíjra korlátozódhat.
A környéken több hasonló ingatlan is épült a közelmúltban. Sokan életvitelszerűen laknak itt a szemetet elszállítják és a Posta is szállít ide. Információk szerint rövid időn belül megtörténik majd a belterülethez valós csatolás.
Az ingatlan csak készpénzes vevőnek van módunk megmutatni. Környékbeli lakás,ház, belterületi telek beszámítás szóba jöhet értékegyeztetéssel.

A Vételár részét kizárólag a beépített bútorok képezik gépek nélkül. Az összes többi bútor ,berendezési tárgy, gép külön alku tárgya.
Amennyiben az ingatlan felkeltett érdeklődését kérem hívja a megadott számot vagy írjon e mailt. Irodánk teljeskörű segítséget tud nyújtani bankfüggetlen hitelezésekhez, és az összes államilag finanszírozott családi támogatásokhoz, energetikai tanúsitvány elkészítéséhez, teljes jogi háttérrel




Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024