Budapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadvaBudapest, VI. kerület cím nincs megadva
Budapest, VI. kerület cím nincs megadva
41 250 000 Ft
1,3 M Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
Budapest, VI. kerület cím nincs megadva
Budapest, VI. kerület cím nincs megadva
41,3 M Ft
1,3 M Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
+36 20 943 5113
ReferensSzuhai Erika M
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, VI. kerület cím nincs megadva

33 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

TÖKÉLETES BEOSZTÁSÚ KIS LAKÁS TELJES BERENDEZÉSSEL ELADÓ TERÉZVÁROSBAN!!!
AIR BNB-RE IS ALKALMAS!

A Vörösmarty utcánál eladó 33 M2-ES, MÁSFÉL KÜLÖNNYÍLÓ SZOBÁS, KLÍMÁS, CIRKOFŰTÉSES,csendes, 3. emeleti lakás, BELÜL NAGYON SZÉP, LIFTES polgári házban! 6-7 percre az 1-es és 3-as metrótól, és a 4-6-os villamostól!

A kombicirkónak és a közös költségben foglalt korlátlan vízfogyasztásnak köszönhetően NAGYON ALACSONY A REZSI!
A lakás a méretéhez képest kiemelkedően jó beosztású: a 9 m2-es, előszobás,étkezős konyhából nyílik az összes többi helyiség. Balra a 15,5 m2-es nappali, nagy, redőnyös, műanyag ablakkal, klímával. Jobbra, még a gépesített konyhabútor előtt nyílik a 6 m2-es kisszoba, aminek az ablaka ugyan egy nem túl közeli tűzfalra néz, de délelőtt besüt rajta a nap.
Az ablakos fürdőszoba wc-vel, zuhanyfülkével,mosdóval, felültöltős mosógéppel és tükrös fürdőszobaszekrénnyel felszerelt.

A fürdő felett található egy, a kisszobából nyíló nagy kapacitású tároló galéria. A fűtést és a melegvizet a konyhában található Remeha kombicirkó biztosítja. A lakás belmagassága 3,55 m, tehát fekvőgaléria is kialakítható!

KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉS ÉS INFRASTRUKTÚRA:A 2 metróval, a 4-6-os villamossal, a trolikkal és az éjszakai járatokkal aváros minden pontja könnyen megközelíthető! Gyalog pár perc az Andrássy út, a Teréz körút, a Nyugati Pályaudvar, az Eiffel tér, a Skála Metró, a Westend és az Oktogon, rengeteg üzlettel, étteremmel, kávézóval.

NE MARADJON LE RÓLA, NÉZZE MEG MIELŐBB!

  • lift van
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024