Eladó családi ház Gyál, 1+1 szobásEladó családi ház Gyál, 1+1 szobásEladó családi ház Gyál, 1+1 szobásEladó családi ház Gyál, 1+1 szobásEladó családi ház Gyál, 1+1 szobásEladó családi ház Gyál, 1+1 szobásEladó családi ház Gyál, 1+1 szobásEladó családi ház Gyál, 1+1 szobás
Eladó családi ház Gyál, 1+1 szobás
44 900 000 Ft
1 M Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Gyál, 1+1 szobás
Eladó családi ház Gyál, 1+1 szobás
44,9 M Ft
1 M Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 20 388 3540
ReferensMeszesánné Márki Ildikó
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Gyál, 1+1 szobás

44 m2alapterület
1 és fél szoba
állapotú
291 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Gyál város főútvonalán eladó egy zárt kerítéssel szeparált önálló helyrajzi számú családi ház, amely ideális választás lehet 1-2 fő részére, esetleg vállalkozásra.
Az ingatlan 44 m² lakótérrel , a hozzá épített 18 m2-es műhellyel és 291 m² telekmérettel rendelkezik, így elegendő helyet biztosít a kényelmes életvitelhez. Az épület állapota átlagos, de megfelelő karbantartás mellett hosszú távon is komfortos otthon lehet belőle.

A házban 1 szoba , 1 félszoba, fürdőszoba , előszoba, konyha található, így akár egyedülállóknak vagy pároknak is tökéletes választás lehet. Az alaprajzot a képek között megtekintheti.
Az ingatlan falazata tégla, 5 cm dryvit hőszigeteléssel, cserép héjalással. Egy éve fűtéskorszerűsítés, kondenzációs gázkazán került beépítésre, radiátoros hőleadókkal..A melegvizet éjszakai áramról működő villanybojler biztosítja. Az alacsony fenntartású ingatlan gondoskodik arról, hogy a rezsi költségek ne legyenek megterhelőek. A jó közlekedés lehetővé teszi, hogy könnyedén eljuthassunk a közeli belvárosba vagy akár a fővárosba is.

A kertrészben található udvari fedett gépjárműbeálló lehetőség kényelmes parkolást biztosít a tulajdonosok számára. A fúrt kút pedig megoldást nyújt az öntözésre, így a növények mindig frissek és virágzóak lehetnek. Az ingatlan külső hőszigeteléssel rendelkezik, ami télen melegen, nyáron hűvösen tartja az otthont. A távfelügyeletre bekötött riasztó rendszer pedig biztosítja a lakók biztonságát.

A családi házhoz saját tároló is tartozik, itt kapott helyet a garanciális(1 éves) gázkazán. A helyiség hidegburkolatú járólapos, fűtött, vízvezeték kiállással, csatornázva akár vállalkozásra is alkalmas.
Az ingatlan infrastruktúrája kiváló. vonatállomás, Bkk megálló 2-5 percen belül elérhető, közelben üzletek, gyógyszertár, cukrászda.
Az ingatlan tehermentes, rövid távon birtokba vehető.
Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és válassza az ideális otthont Gyál városban!
Irodánk ügyvédi háttérrel, bankfüggetlen hiteltanácsadóval segíti lebonyolítani ügyletét.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024