Budapest, XIV. kerület Malomház utcaBudapest, XIV. kerület Malomház utcaBudapest, XIV. kerület Malomház utcaBudapest, XIV. kerület Malomház utcaBudapest, XIV. kerület Malomház utcaBudapest, XIV. kerület Malomház utcaBudapest, XIV. kerület Malomház utcaBudapest, XIV. kerület Malomház utcaBudapest, XIV. kerület Malomház utcaBudapest, XIV. kerület Malomház utcaBudapest, XIV. kerület Malomház utcaBudapest, XIV. kerület Malomház utcaBudapest, XIV. kerület Malomház utcaBudapest, XIV. kerület Malomház utca
Budapest, XIV. kerület Malomház utca
73 900 000 Ft
959,7 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Budapest, XIV. kerület Malomház utca
Budapest, XIV. kerület Malomház utca
73,9 M Ft
959,7 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 967 6180
ReferensKristóffy Márk
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, XIV. kerület Malomház utca

77 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Kis és Nagy családosok, befektetők figyelem!

Budapesten, a 14. kerületben, Alsórákos csendes kertvárosában, igazi gyöngyszem, egy 77 nm-es, nagyon szép állapotú lakás, kedvező ÁRON eladó!

A XIV. kerület kertvárosi részén, csendes madárcsicsergős utcában, kiváló közlekedés mellett, kimondottan szép állapotú, 2. emeleti, 12 éve teljeskörűen felújított, belső 2 szintes, összesen 4 szobás, egyedi kandallós, közös használatú kerttel, 2 erkélyel, udvari kocsibeállóval, több igényes beépített bútorral, kimondottan alacsony rezsivel, lakás ELADÓ!

Eladásra kínálok Budapest XIV. kerületében, Zugló kíváló és előkelő részén, egy 4 lakásos társas házban lévő 2. emeleti, a valóságban 77 nm-es, nagy terekkel rendelkező, 4 egész szobás, klímás, kádas, 2011-ben teljeskörűen igényesen felújított, napfényes és tágas, belső két szintes, klasszikus igényes cirkulációs kandallóval kialakított lakást, 6 + 3 nm-es erkéllyel, 1,8 nm-es kamrával, körbejárható házban, udvari parkolási lehetőséggel, 3 nm-es tárolóval és 3,1 nm-es pincével, csendes utcában, kiválló közlekedés mellett. Az ingatlan DNy-i fekvésű, kifejezetten napfényes lakás.

A ház az 2003-ben épült, 4 lakásos társasházként, tégla falazattal és betonfödémes szerkezettel. Lakói barátságosak, kimondottan kedvesek.

Az ingatlant az igényesség és a gondosan kialakított dolgok jellemzik.

Az oldalról nyíló bejáraton tudunk bemenni a házba, ahol a zárt folyosón keresztül jutunk fel a lakásba. Az ablakok már új típusú műanyagra lettek cserélve. A szobák elrendezését tekintve kitűnő elosztásúak, a nappali DNY-i tájolású. Az igényes járólap burkolatú előszobából nyílnak a vizes helyiségek, a parkettás szobák, valamint az ablakos és erkélyes konyha. A lakás belső két szintes és a közlekedőből tudunk feljutni a felső emeletre, ami teljesen egyedi kialakitású.

Műszaki állapot:
A ház kiválló állapotnak örvend. 12 éve teljeskörűen fel lett újítva az ingatlan, a szobáktól a burkolatokon keresztül az utolsó vezetékig. Kimondottan takarékos gázkazán gondoskodik a melegről, melyet egy cirkulációs (szinte minden helyiséget fűtő) praktikus és igényesen kialakaított kandalló egészít ki. A fűtés álltalánydíja így összesen: 7.500 Ft, ami egy ekkor ingatlan esetében igencsak kedvező. Klíma gondoskodik a megfelelő hőérzetről. Minden közmű külön mérőórával rendelkezik. Közös költség: 6.500 Ft. A belmagasság 2,7 méter.

Környék:
XIV.ker, Zugló Alsórákos kertváros
Családi házas övezet, ahol megtalálható piac, bölcsi, ovi, sulik, játszó tér és termál fürdő is van a közelben, remek az infrastruktúrája, mind tömegközlekedéssel, mind autóval. A Pólus és az Árkád bevásárló központok is könnyen megközelíthetők. A Keleti pályaudvar kb. 12 percre van tömegközlekedéssel, de mégis kimodottan csendes és előkelő utcában van az ingatlan.

Közlekedés:
A környék közlekedése, ellátottsága kiváló, buszjáratokkal a város több pontjára könnyedén eljuthatunk, akár 15 perc alatt a belvárosba érhetünk. M3 atópálya 5 perc autóval. Több autóbusz és troli megálló pár perc sétára van. Az Örs vezér tere max.10 perc tömegközlekedéssel.

Ajánlás:
Elsősorban kis és nagy családosoknak, igényeseknek és nagypolgári stílust kedvelőknek, illetve befektetőknek ajánlom, akiknek fontos a nagy térérzet, és szeretik a városközeli, de mégis nyugodt,csendes környezetet a kiváló tömegközlekedés mellett.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi – biztonságos és körültekintő – kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024