Rácalmás eladó családi házRácalmás eladó családi házRácalmás eladó családi házRácalmás eladó családi házRácalmás eladó családi házRácalmás eladó családi házRácalmás eladó családi házRácalmás eladó családi házRácalmás eladó családi házRácalmás eladó családi házRácalmás eladó családi házRácalmás eladó családi házRácalmás eladó családi házRácalmás eladó családi házRácalmás eladó családi ház
Rácalmás eladó családi ház
38 800 000 Ft
366 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Rácalmás eladó családi ház
Rácalmás eladó családi ház
38,8 M Ft
366 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 615 4485
ReferensDuna Kincse Ingatlaniroda
Telefonálok

Eladó családi ház
Rácalmás eladó családi ház

106 m2alapterület
4szoba
állapotú
1604 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Tágas családi ház Rácalmáson!
Rácalmás óvárosi részén, csendes, nyugodt helyen, közel a Dunához, 2 generációnak is tökéletes családi házat kínálunk eladásra! Az ingatlan elhelyezkedése mellett kiváló adottsága, hogy a főépülethez egy kisebb lakóterű ház is tartozik, így 2 generáció is együtt élhet. A ház 2004-ben Porotherm téglából épült, 5 cm-es szigeteléssel. Tetőszerkezete jó állapotú, héjazata cserép. Alapterülete a fő háznak 106 nm, 4 szoba+ nappali. Eme otthont igazán tágas terek jellemzik! A villany, gáz és vízvezetékek megújultak, ÉV relé is beépítésre került. A nyílászárók 1 ablak kivételével műanyagra cseréltek. 2 ablak kivételével redőny és szúnyogháló található. A bejárati ajtó szintén műanyag. A házba érve egy tágas előszobába érkezünk, mely még kisebb javításra szorul. Itt található a kazán. Ez a helyiség jelenleg egy nagy tér, de leválasztható egy kazánháznak és egy különálló előszobának is. Innen a közlekedőn keresztül érjük el a lakóteret. A szobák mindegyike külön nyílik. A konyha és nappali egy átadó résszel lett elválasztva, de akár amerikai konyhás nappalivá is alakítható! A szobák közül 1 járólapos, a többi laminált lapos. A többi helyiség szintén járólappal burkolt. Az otthon melegéről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A házhoz 2 db terasz csatlakozik.
A telek hátsó részén található a másik épület, mely állandó lakhatásra kialakított, 29 nm. Szintén tégla építésű, szigetelve nem lett, de az anyag már megvásárlásra került. Ebben a kisebb, ám de összközműves otthonban került kialakításra 2 kisebb szoba, konyha, fürdőszoba wc-vel. Burkolatok tekintetében a szobák szőnyegpadlósak, a többi helyiség járólappal burkolt. A fűtést a fő házból átvezetett kazán biztosítja.
A telek 1604 nm, részben parkosított, térkövezett. A kertben tárolásra alkalmas modern faház, termő gyümölcsfák kaptak helyet.
A terület 1604 nm, bekerített , részben térkövezett és parkosított . Parkolás az udvarban, illetve a ház előtt kialakított térköves részen lehetséges.
A környék nyugodt, rendezett, jó lakóközösség jellemzi! Pár percent belül elérhető iskola, boltok, Jankovics kúria.
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére!
További információért hívjon bizalommal!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024