Szentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcábanSzentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcában
Szentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcában
48 900 000 Ft
740,9 E Ft/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
Szentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcában
Szentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcában
48,9 M Ft
740,9 E Ft/m2
  • 30 fotó
  • Térkép
+36 70 426 0769
ReferensNagy Kinga
Telefonálok

Eladó lakás
Szentendrei eladó lakás, 2+1 szobás, a Szélkerék utcában

66 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

ELADÓ NETTÓ 66 NM 2 SZINTES, 3 ERKÉLYES LAKÁS ÖNÁLLÓ GARÁZZSAL ÉS TÁROLÓVAL SZENTENDRÉN!

Szentendre központi részén, az újonnan épült Egres úti óvodától 2 percre eladó két szintes lakás egy 6 nm közös tárolóval, egy 8 nm önálló tárolóval és 42 nm saját garázzsal, melyben 2 autó kényelmesen elfér! A tégla építésű ingatlan egy 6 lakásos társasházban található. Kedves lakóközösséggel, közös használatú belső udvarral rendelkezik. Udvari beállóval a kertben szokásjog alapján.
Az ingatlan É-Keleti tájolású, napfényes. Akár 2 generációs lakássá is alakítható. mivel az emelethez külön bejárat tartozik. Ami igazán kuriózumnak számít, hogy 3 külön nyíló erkély is tartozik az ingatlanhoz.A lakás 70 nm alapterületű (mivel a galéria tető téri ezért tulajdoni lap alapján 66 nm).
Csodálatos panorámával rendelkezik. Családosoknak, gyerekeseknek, pároknak is tökéletes választás.
Az alsó szinten található:
- fürdő szoba
- WC- 2 erkély (a nappaliból és a konyhából nyíló)
- konyha- nappali
- fél szoba

Felső szinten:
- tároló az ingatlanban (a lépcső mellett egy 30%-os belmagasságú nagy tároló a teljes nappali felett)
- fürdő Wc-vel- gardrób szoba
- fenti nappali- galériás hálószoba

Költségek:
- 15.000 Ft a fűtés általány
- víz és villany egyedi mérés, fogyasztás alapján
- 28.000 Ft a közös költség, melynek a fele a felújítási alaphoz tartozik

Az ingatlan kizárólag az önálló garázzsal együtt eladó, melynek ára 8.000.000 Ft.

A hirdetéshez videó is tartozik: https://www.youtube.com/watch?v=yqaK1zf1SGw

Keressen bizalommal!
Le ne maradjon róla!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024