Karancsalja eladó családi házKarancsalja eladó családi házKarancsalja eladó családi házKarancsalja eladó családi házKarancsalja eladó családi házKarancsalja eladó családi házKarancsalja eladó családi házKarancsalja eladó családi házKarancsalja eladó családi házKarancsalja eladó családi ház
Karancsalja eladó családi ház
8 500 000 Ft
188,9 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Karancsalja eladó családi ház
Karancsalja eladó családi ház
8,5 M Ft
188,9 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 948 0171
ReferensVukman-Galló Anita
Telefonálok

Eladó családi ház
Karancsalja eladó családi ház

45 m2alapterület
2szoba
felújítandó
593 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Barátságos, 1500 lakosú, a Karancs- Medves hegység lábánál fekvő faluban, Karancsalján, 45 m2-es, felújítandó, komfortos családi ház 593 m2-es telken eladó.

A ház 2 szobából, egy konyhából és egy kamrából áll, melyből fürdőszoba alakítható ki. A kisszobából egy 3 m2-es teraszra léphetünk ki, mellyel tovább bővíthető az ingatlan alapterülete.

Az áram-, víz-, és csatornahálózat be van vezetve a házba. A kábeltévé-, és internethálózat be van kötve, jelenleg nincs használatban.

Tetőszerkezete ép, hagyományos cseréppel fedett, jó állapotban lévő vízelvezető csatorna van a házon. A nyílászárók anyaga pácolt fa, redőnnyel ellátva, ezek nem szorulnak cserére. Külső és belső falazata teljes felújításra szorul, mivel az ingatlan negyedik éve lakatlan.

A környezet parkosított, a kertben füge, alma, szilva és szőlő terem. Az udvarban kis melléképület található, szerszámok és egyéb tárolására. Itt egy száraz pince van, amely gerendái 5 éve lettek teljesen felújítva.

Salgótarján autóval 5 percre, a félóránként közlekedő buszjárattal 7 percnyire érhető el. Közeli nagyvárosok: Hatvan (40 percnyi autóút), Budapest (80 percre).

A faluban, a háztól 15 percnyi sétára van az óvoda és az általános iskola.
Három kisbolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, könyvtár és közösségi ház is működik a faluban. A közösség befogadó, sok újonnan beköltöző család él a faluban. A közhangulat nyugodt, problémamentes. A környék gazdag túraútvonalakban, természeti kincsekben, aki szeret túrázni, szereti az erdőt, netán vadászik, annak is ideális ez a hely.

További információkért forduljon hozzám bizalommal! :)
Irodai referenciaszám: Ld 109

– MEGBÍZHATÓ ÜGYVÉDI HÁTTÉR.
– ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY és INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS KÉSZÍTÉSE.
– INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelek és állami támogatások ügyintézése, több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal.
– Az esetleges elírások és változtatások jogát fenntartjuk!


Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024