Hódmezővásárhely eladó lakásHódmezővásárhely eladó lakásHódmezővásárhely eladó lakásHódmezővásárhely eladó lakásHódmezővásárhely eladó lakásHódmezővásárhely eladó lakásHódmezővásárhely eladó lakásHódmezővásárhely eladó lakásHódmezővásárhely eladó lakásHódmezővásárhely eladó lakás
Hódmezővásárhely eladó lakás
7 000 000 Ft
194,4 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Hódmezővásárhely eladó lakás
Hódmezővásárhely eladó lakás
7 M Ft
194,4 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 695 8359
Referens Marika Ingatlan - és Hiteliroda
Telefonálok

Eladó lakás
Hódmezővásárhely eladó lakás

36 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Hódmezővásárhelyen, a Kertvárosban a Nyugdíjas Lakóparkban felszabadult apartmanok bérleti jogai értékesítésre kerülnek. Az első közülük egy 36,22 nm-es alapterületű , melyben található egy konyha, egy közlekedő, egy fürdőszoba wc-vel együtt, egy kamra és egy nagy szoba. Az ingatlan téglaépítésű, a nyílászárói műanyagok ( jól szigeteltek), a fűtése központi gázkazánról működik, hőmennyiség leolvasóval. a szoba laminált padozatú, a többi helyiség hideg burkolattal van ellátva.
A Lakópark területén rengeteg zöld növényzet, kerti pergola, kerti tó található, mely még otthonosabbá teszi az itt élő nyugdíjasok mindennapjait.
Az egyszeri használati díjon felül havonta bérleti díjat, illetve rezsit is fizetni kell az apartmant bérlőknek, amiért cserébe 24 órás szakápolói felügyelet tartozik, 24 órás portaszolgálat, ingyenes belső telefonvonal, takarítás, programok, gyógyszer kiváltás,stb.
Erre az ingatlanra vonatkozó használati díj: 7.062.000.- Ft
Havi bérleti díj: 17.567.- Ft
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését vagy esetleg nagyobb apartmanra lenne szüksége kérem keressen bizalommal!

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024