Eladó lakás, Budapest, Lipótmezőn, 96 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Lipótmezőn, 96 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Lipótmezőn, 96 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Lipótmezőn, 96 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Lipótmezőn, 96 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Lipótmezőn, 96 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Lipótmezőn, 96 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Lipótmezőn, 96 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Lipótmezőn, 96 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Lipótmezőn, 96 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Lipótmezőn, 96 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Lipótmezőn, 96 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Lipótmezőn, 96 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Lipótmezőn, 96 négyzetméteres
Eladó lakás, Budapest, Lipótmezőn, 96 négyzetméteres
118 900 000 Ft
1,2 M Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Lipótmezőn, 96 négyzetméteres
Eladó lakás, Budapest, Lipótmezőn, 96 négyzetméteres
118,9 M Ft
1,2 M Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 242 9090
ReferensErd
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Lipótmezőn, 96 négyzetméteres

96 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budapest, II. kerület, Lipótmezőn eladó egy remek fekvésű, 100 nm-es, 3 szobás társasházi lakás, nagy zöld kertben, saját lekerített kis kertrésszel és terasszal, kiváló közlekedéssel!

A társasház a Hűvösvölgyi útról közelíthető meg, de a közvetlen környezet teljesen csendes, a hatalmas parkszerű kert és az utcához képest távoli, hátsó elhelyezkedése miatt. A lakás a magasföldszinten van. A nappali és a külön étkező-konyha is kifejezetten tágas. Van még 2 hálószoba, kádas fürdőszoba, szeparált WC, és egy saját hátsó terasz, mely a közös nagy kertből hivatalos engedéllyel lekerített, privát kis kertrészére ad kijárást.
Az ingatlan fekvéséből adódóan a nap gyakorlatilag körbejárja a lakást, délelőtt a konyhát és a két hálószobát világítja meg, délután a nappali irányából süt. A külső nyílászárók nagy része 1 éve lett kicserélve, nagyobb felújítás 10 éve volt.
A két hálószoba mellett egy kifejezetten nagy nappali és az étkezős konyha tág tere belső átalakításokat is lehetővé tesz.
A lakáshoz tartozik még egy saját pincerész és a kerten belül egy saját parkolóhely is, ami az árban benne van.
A hatalmas kert a tartozik a társasházhoz.

Ingatlanjogász ügyvédi iroda vagyunk!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024