Eladó 3+1 szobás lakás Szemlőhegyen, Budapest, Pusztaszeri útEladó 3+1 szobás lakás Szemlőhegyen, Budapest, Pusztaszeri útEladó 3+1 szobás lakás Szemlőhegyen, Budapest, Pusztaszeri útEladó 3+1 szobás lakás Szemlőhegyen, Budapest, Pusztaszeri útEladó 3+1 szobás lakás Szemlőhegyen, Budapest, Pusztaszeri útEladó 3+1 szobás lakás Szemlőhegyen, Budapest, Pusztaszeri útEladó 3+1 szobás lakás Szemlőhegyen, Budapest, Pusztaszeri útEladó 3+1 szobás lakás Szemlőhegyen, Budapest, Pusztaszeri útEladó 3+1 szobás lakás Szemlőhegyen, Budapest, Pusztaszeri útEladó 3+1 szobás lakás Szemlőhegyen, Budapest, Pusztaszeri útEladó 3+1 szobás lakás Szemlőhegyen, Budapest, Pusztaszeri útEladó 3+1 szobás lakás Szemlőhegyen, Budapest, Pusztaszeri útEladó 3+1 szobás lakás Szemlőhegyen, Budapest, Pusztaszeri útEladó 3+1 szobás lakás Szemlőhegyen, Budapest, Pusztaszeri útEladó 3+1 szobás lakás Szemlőhegyen, Budapest, Pusztaszeri útEladó 3+1 szobás lakás Szemlőhegyen, Budapest, Pusztaszeri útEladó 3+1 szobás lakás Szemlőhegyen, Budapest, Pusztaszeri út
Eladó 3+1 szobás lakás Szemlőhegyen, Budapest, Pusztaszeri út
149 900 000 Ft
1,5 M Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Eladó 3+1 szobás lakás Szemlőhegyen, Budapest, Pusztaszeri út
Eladó 3+1 szobás lakás Szemlőhegyen, Budapest, Pusztaszeri út
149,9 M Ft
1,5 M Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 30 232 5932
ReferensF
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 3+1 szobás lakás Szemlőhegyen, Budapest, Pusztaszeri út

103 m2alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó nappali + 2 és fél szobás, dupla erkélyes, két fürdőszobás, teljes körűen felújított , rendkívül csendes, napfényes ingatlan Szemlőhegyen!
Eladásra kínálunk a II. kerület legkedveltebb szakaszán, egy 103 m2 alapterületű, akár 4 szobássá is átalakítható lakást. Az ingatlan egy 1940-es évek végén épült, 11 lakásos társasház második emeletén található. Az épület ez elmúlt évben átesett egy nagyobb felújításon, melynek keretein belül 15 cm-es szigetelést kapott, komplett új tetőszerkezetet, új nyílászárókat és még a bejárati portál is megszépült. Természetesen a villany és gáz vezetékek cseréje is megtörtént, melynek esztétikai utómunkáit, a lépcsőház belső szépítésével együtt tavasszal tervezik befejezni a már kifizetett összegből.
A lakás korszerűsítésével úgyszintén nem kell majd új tulajdonosának foglalkoznia, ugyanis 2021-ben, egy teljes körű felújítás során az összes vezeték, burkolat, nyílászáró ki lett cserélve, ezen felül a fűtés rendszer is felújításra került. Az elrendezés praktikus, egy tágas hall és nappali biztosítja a központi életteret több mint 30 m2-en. Ide kapcsolódik a belső udvarra néző nagyobb erkély is. A nappaliból nyíló háló, egy saját bejáratú, kádas fürdőszobával, és egy városi panorámával rendelkező erkéllyel teszi élhetőbbé a mindennapokat. A másik, kertre néző szobának sajátossága a közel 6 m2-es walk in gardrób, mely praktikusan kihasználható akár privát dolgozónak, vagy babaszobának is. Mindkét háló nagyjából 18 m2-es, kényelmes életteret biztosít. A konyha teljesen gépesített, modern, ablakos. Praktikus kialakítása miatt, könnyedén elérhető minden eszköz főzés közben.Egy ablakkal ellátott kamra is kapcsolódik hozzá. A második, különálló, zuhanyzós fürdő az előtérből közelíthető meg. A nappali + 3 hálós elrendezés létrehöjet egy közlekedő kialakításával, vagy akár egy amerikai konyhás nappali létrehozásával is. Az ingatlan rendkívül világos, napfényes, hiszen az É-i oldal kivételével minden irányban ablakozott, csendes, zöld belső kertre néz. A 38.000 Ft-os közös költség tartalmazza a korlátlan vízhasználaton felül a szemétszállítás, takarítás és kertgondozás díját is. A villany és gáz fogyasztás egyedi mérés alapján kerül elszámolásra, azonban a kiváló szigetelésnek és nyílászáróknak köszönhetően a fűtésköltségek nem haladták meg a 8.000 Ft-ot sem! A lakáshoz tartozik egy tároló is, mely nagyjából 7 m2. Ezen felül a társasház közös tároló helyiségekkel is rendelkezik.
Parkolásra több opció is van, a bejárat mellett bérelhető garázs (tulajdonos jelenleg is bérel), de az út túloldalán mélygarázs helyek is elérhetőek. Infrastruktúrája kiváló, séta távolságon belül elérhető számos üzlet, pékség, étterem, kávézó és cukrászda. Ezen felül óvoda, iskola, gyógyszertár és orvosi rendelő is megtalálható a közvetlen környezetben!
Tömegközlekedés tekintetében is remek választás.
A bútorzat, és berendezési tárgyak külön megállapodás részét képezhetik.
Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan keressen bizalommal!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024