Eladó családi ház Pécel, 5 szobásEladó családi ház Pécel, 5 szobásEladó családi ház Pécel, 5 szobásEladó családi ház Pécel, 5 szobásEladó családi ház Pécel, 5 szobásEladó családi ház Pécel, 5 szobásEladó családi ház Pécel, 5 szobásEladó családi ház Pécel, 5 szobásEladó családi ház Pécel, 5 szobásEladó családi ház Pécel, 5 szobásEladó családi ház Pécel, 5 szobásEladó családi ház Pécel, 5 szobásEladó családi ház Pécel, 5 szobásEladó családi ház Pécel, 5 szobásEladó családi ház Pécel, 5 szobásEladó családi ház Pécel, 5 szobásEladó családi ház Pécel, 5 szobásEladó családi ház Pécel, 5 szobásEladó családi ház Pécel, 5 szobásEladó családi ház Pécel, 5 szobásEladó családi ház Pécel, 5 szobásEladó családi ház Pécel, 5 szobásEladó családi ház Pécel, 5 szobásEladó családi ház Pécel, 5 szobásEladó családi ház Pécel, 5 szobásEladó családi ház Pécel, 5 szobás
Eladó családi ház Pécel, 5 szobás
169 890 000 Ft
943,8 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Pécel, 5 szobás
Eladó családi ház Pécel, 5 szobás
169,9 M Ft
943,8 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
+36 70 716 8571
Referensifj. Csuha Attila
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Pécel, 5 szobás

180 m2alapterület
5szoba
állapotú
1342 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Pécel egy bájos kisváros, ahol most egy csodálatos lehetőség kínálkozik egy gyönyörű családi ház formájában. Ez a lenyűgöző ingatlan egy hatalmas telken helyezkedik el, amely lehetőséget kínál arra, hogy élvezhesse a vidéki élet nyugalmát és békéjét, miközben mégis könnyű hozzáférést biztosít a városi kényelemhez.

Ez a két szintes családi ház tökéletes otthont kínál mindenki számára. A házban található szauna lehetőséget ad a teljes kikapcsolódásra és pihenésre, miközben a kerti tó romantikus környezetet teremt a szabadidő eltöltésére és a nyugodt pillanatok megélésére. Locsolórendszer és kút biztosítja a hatalmas zöldterület vízellátását.

Az ingatlan különálló garázzsal és melléképülettel is rendelkezik, ami további tárolási lehetőségeket biztosít, valamint helyet adhat a hobbi tevékenységeknek vagy akár egy műhelynek is.

Ez a gyönyörű otthon ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének kiszakadni a városi élet zajából, miközben élvezik a kényelmet és a luxust egy igazán exkluzív környezetben. Ha szeretne többet megtudni erről az ingatlanról, vagy megtekintené személyesen, várom hívását a hét minden napján.

169890000 Ft

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024