Eladó, Tiszalúc, 1+1 szobásEladó, Tiszalúc, 1+1 szobásEladó, Tiszalúc, 1+1 szobásEladó, Tiszalúc, 1+1 szobásEladó, Tiszalúc, 1+1 szobásEladó, Tiszalúc, 1+1 szobásEladó, Tiszalúc, 1+1 szobásEladó, Tiszalúc, 1+1 szobásEladó, Tiszalúc, 1+1 szobásEladó, Tiszalúc, 1+1 szobásEladó, Tiszalúc, 1+1 szobás
Eladó, Tiszalúc, 1+1 szobás
9 900 000 Ft
186,8 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Eladó, Tiszalúc, 1+1 szobás
Eladó, Tiszalúc, 1+1 szobás
9,9 M Ft
186,8 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 30 779 5042
ReferensKerek Edina
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó, Tiszalúc, 1+1 szobás

53 m2alapterület
1 és fél szoba
404 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Az Express Ingatlan Iroda örömmel kínálja megvételre ezt a varázslatos 53m2-es családi házat Tiszalúcon!

Ez a különleges ingatlan igazi lehetőséget rejt magában. Az ingatlan nem csupán egy egyszerű otthon, hanem egy valódi ékszerdoboz, mely fiatalos lendülettel és igényes felújítással varázsolja el az érdeklődőket. Az elbűvölő hangulat és a harmonikus tervezés egyaránt jelen van ebben a gyönyörű kis házban.

Az ingatlan egyedi tulajdonsága, hogy egy melléképülettel összeépítve akár bővíthető is. Ezen keresztül még több lehetőség rejlik a tervezésben és az elrendezésben, sőt, akár egyesítve is lehet a két épületet, így még tágasabb és funkcionalitásban gazdagabb otthont hozva létre.

A falazat vegyes anyagokból készült. A fa hőszigetelt ablakok pedig gondoskodnak a megfelelő hőmérsékletről és a természetes fényáradatról. A fűtést elektromos és kandalló egészíti ki, így mindig kellemes és meghitt légkörben töltheti mindennapjait.

Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, hogy profi és tapasztalt csapat foglalkozzon vele, ne habozzon bátran kapcsolatba lépni velünk! Az Express Ingatlan Iroda elkötelezett amellett, hogy az ingatlanügyekben kiemelt szakértelmet és szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024