Pápa új építésű, 3 szobásPápa új építésű, 3 szobásPápa új építésű, 3 szobásPápa új építésű, 3 szobásPápa új építésű, 3 szobásPápa új építésű, 3 szobásPápa új építésű, 3 szobásPápa új építésű, 3 szobásPápa új építésű, 3 szobásPápa új építésű, 3 szobásPápa új építésű, 3 szobásPápa új építésű, 3 szobásPápa új építésű, 3 szobásPápa új építésű, 3 szobásPápa új építésű, 3 szobásPápa új építésű, 3 szobásPápa új építésű, 3 szobás
Pápa új építésű, 3 szobás
74 900 000 Ft
832,2 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Pápa új építésű, 3 szobás
Pápa új építésű, 3 szobás
74,9 M Ft
832,2 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 601 6610
ReferensNémethy Zsolt
Telefonálok

Eladó családi ház
Pápa új építésű, 3 szobás

90 m2alapterület
3szoba
Új építésű
701 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Újépítésű kulcsrakész családi ház!
A hírdetésben szereplő " Referecia" szöveggel ellátott demo ház, 1:1-ben az eladásra kínált ingatlan méreteivel rendelkezik, amit szintén a megbízó épített.

Eladásra kínálunk Pápa Erzsébetvárosi részén egy kiváló elosztású, 90 m2-es, 3 szobás családi házat, hőszivattyús fűtésrendszerrel. Az ingatlan a legkorszerűbb és leggazdaságosabb fűtésrendszerrel lesz ellátva, ideális padlófűtéssel a kellemes hőmérsékletért. Az említett ingatlan egy 701 négyzetméteres telken található, mely egy nyugodt, családi házas környéken helyezkedik el. Elosztása 3 teljes méretű hálószobából, egy amerikai konyhás nappaliból, előszobából, közlekedőből, tároló-gépészeti helyiségből áll, valamint külön fürdőszobával és WC-vel rendelkezik. A házhoz továbbá egy nagy, 40 négyzetméteres, térkövezett terasz is tartozik. Az ingatlanban található nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel rendelkeznek, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval vannak felszerelve. A falak teljes mértékben szigeteltek, 20 cm-es nikecell-el, míg a tetőszerkezet cserépfedéssel van beborítva. Az ingatlan teljesen új építésű, jelenleg 75%-os készültségi állapotban van, ami kulcsrakészen került átadásra. Az új tulajdonosnak lehetősége adódik választani a hideg-meleg burkolatok, belső színvilág és fürdőszobai kialakítások között. A kivitelezők mesteremberek, akik szakértelmet hoztak a projekthez. Az ingatlannal kapcsolatos jelenlegi állapot lehetőséget ad a leendő tulajdonosnak, hogy saját ízlése és elképzelései szerint alakítsa át a ház belső és külső megjelenését.
A vételi ár tartalmazza a tereprendezést, a térkövezett és füvesített udvart, az utcai elektromos kaput és a belső kerítést is. Az ingatlanhoz 5%-os áfa és csok plusz hitel igényelhető.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024