Szentendre, Püspökmajor, ház, családi otthon eladó

139 000 000 Ft
Szentendre Püspökmajor János
1 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12302544
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 106
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Otthonos, kényelmes, kivételes ház remek lokációval, dús növényzetű intim kerttel  Szentendre, Püspökmajor területén, többgyermekes nagycsaládnak is tulajdonostól eladó. Telek: 245 nm, Ház: 106 nm + 5 nm erkély + 28 nm terasz, ami nappali- és konyhakapcsolatos

Lokáció, közlekedés:
Frekventált és népszerű helyen, teljes infrastruktúrával (bölcsőde, óvoda, általános iskola, gimnázium, élelmiszer bolt, zöldséges, gyógyszertár, uszoda, cukrászda, ..., ez mind pár percen belül elérhető).
Buszmegálló 1 percre, amely busszal 8 perc alatt a HÉV állomásra lehet érni, ahonnan a HÉV 35 perc alatt ér a Batthyány térre.
Gyalog a Bükkös patakpart 10 perc, belváros 20 perc, HÉV állomás 25 perc.

Kert:

Beállt növényzetű intim kert kővel rakott ösvénnyel, japánjuharral, cédrusfával, fenyőfával, fává fejlődött tujával, barackfával, borostyánnal sűrűn befuttatott kerítéssel, valamint konyhakert és füves rész.
Térkövezett a terasz és az autóbeálló. Az extra széles tolókapuhoz az elektromos kiállás is kiépítésére került. Kültéri világítás, kültéri konnektor a szabadban való főzéshez, kültéri csap a locsoláshoz.

Ház:

2015-ben téglából épült 2 szintes, szigetelt ház. Az építésnél modern technológiákat használtak fel (oldalfalaknál 10 cm-es dryvit szigetelőrendszer, ablakoknál is beforduló szigetelés, padlásnál 20 cm-es szigetelés, műgyanta bázisú nemesvakolat, precízen felhordott belső vakolat, monolit födém a 2 szint között, beton lépcsőzet, hőszigetelt ablakok, …), így alacsony költséggel fenntartható. A ház egy ikerház egyik fele, mely hátatfordít a szomszédos háznak (közöttük dupla főfal, hangszigetelő réteggel), emellett kerítéssel és szintkülönbséggel is szeparált. Egy kis zsákutcából közelíthető meg, így igazán rejtett és szeparált.
A fűtés Baxi típusú gázkazánnal van megoldva, a meleg vizet is ugyanez a kazán szolgáltatja. Az amerikaikonyhás nappaliban és a fürdőszobában padlófűtés és kiegészítő alternatívaként radiátorok (bár ezek használatára nincs szükség), a földszinti hálószobában és az emeleti helyiségekben radiátorok.
Az ablakokon szúnyoghálók és belső rolók kerültek elhelyezésre. Emelt árammennyiség (3*16A), igényesen kiépített világítási rendszer. Burkolatok: a földszinten fa hatású hidegburkolat, az emeleten a vizeshelyiségekben hidegburkolat, a többi helyiségben egységes laminált padló.
Funkcionális és dekoratív megoldások teszik kényelmessé és szerethetővé ezt az otthont.
Földszint: Előtér,  kertkapcsolatos amerikaikonyhás nappali 2 és 3 szárnyú teraszajtókkal, nagy üvegfelületekkel, így rendkívül világos és benapozott (ez a fűtési költségeket is csökkenti). A konyhai- és a nappali részben is beépített bútorok segítik a tárolást. A földszinten található még egy hálószoba, egy WC-s fürdőszoba és egy lépcső alatti tároló.
Emelet: Mindenhol teljes a belmagasság. 4 szoba (8-10 nm-esek, jelenleg gyerek/kamasz szobáknak kialakítva, ezek közül egyikhez terasz tartozik), fürdőszoba, külön WC.

Ár: 139 M Ft

Családi otthon szuper helyen.

Kérem, hogy ingatlanközvetítők ne keressenek!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Gere Krisztina

  • +363090-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szentendre

Püspökmajor
János


Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Szentendre
    Szentendre
    ÚJÉPÍTÉSŰ KÉTLAKÁSOS TÁRSASHÁZ SZENTENDRÉN, SZÉP PANORÁMÁVAL!Ha a mai környezetben nem érez elég energiát ahhoz, hogy építkezésbe kezdjen, de mégis újépítésű ingatlant szeretne, saját kertet, kiváló minőségű kivitelezésben, kiemelten jó energetikával...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 6 órája
    120 000 000 Ft
  • Eladó ház, Szentendre
    Szentendre
    Szentendrén Pismány alsó részén Eladó egy 1920-ban épült POLGÁRI VILLA + melléképület + garázs + pince! Igazi ritkaság, unikális! Örök dunai panoráma! Gyönyörű ősfás, 3713 m2-es parkosított díszkert! Fedett kocsibeálló! Hatalmas terasz! Az épület iga...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 6 órája
    330 000 000 Ft
  • Eladó ház, Szentendre
    Szentendre
    Szentendrén eladó egy különleges hangulatú 500 m2-es villa 1618 m2-es panorámás telken. A 2011-ben épült A villában a nappalin, és étkezőn felül 6 hálószoba található, saját fürdőszobákkal. A földszinten iroda, wellness, tárol A Duna House teljes kín...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 6 órája
    320 000 000 Ft
  • Eladó ház, Szentendre
    Szentendre
    Szentendrén csendes átmenő forgalomtól mentes zsákutcában , gyönyörű, örök panorámás kilátással, eladó egy 680 m2-es teleken álló kitűnő állapotú két vagy akár három generáció együttélésére is alkalmas 288 m2-es lakótérrel rendelkező családi ház. A h...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 6 órája
    189 000 000 Ft
  • Eladó ház, Szentendre
    Szentendre
    Szentendre - Duna part! Nagy garázs és tároló! Medence! Napfényes terek! Szentendre legkeresettebb részén a Duna part közvetlen közelében (nem árterületen!), eladó egy Spanyol építészjegyeket hordozó, egyedi STÍLUSÚ, OTTHON! Az ingatlan 2020-ban épül...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 6 órája
    298 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Gere Krisztina

  • +363090-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szentendre

Püspökmajor
János