Eladó, Győr, 3 szobásEladó, Győr, 3 szobásEladó, Győr, 3 szobásEladó, Győr, 3 szobásEladó, Győr, 3 szobásEladó, Győr, 3 szobásEladó, Győr, 3 szobásEladó, Győr, 3 szobásEladó, Győr, 3 szobásEladó, Győr, 3 szobásEladó, Győr, 3 szobásEladó, Győr, 3 szobásEladó, Győr, 3 szobásEladó, Győr, 3 szobás
Eladó, Győr, 3 szobás
42 900 000 Ft
660 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó, Győr, 3 szobás
Eladó, Győr, 3 szobás
42,9 M Ft
660 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 824 3005
ReferensH
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó, Győr, 3 szobás

65 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Győr belvárosától 5 percre, a Babits Mihály utcában keresi új tulajdonosát egy 4 emeletes társasházban ez a földszinti tégla lakás. Az ingatlan 65 m2, mely nappali + 2 szoba, konyha-étkező, fürdő, WC, kamra elosztású. A lakás melegéről gázkonvektoros fűtés gondoskodik, a műanyag ablakok redőnnyel ellátottak. A falak vastagok, így a lakás csendes és nagy melegben is kellemesen hűvös. A szobák szép állapotú eredeti fa parkettásak, a többi helyiség járólapos, az egész lakás kellemes, világos, jó elrendezésű. A pincében saját tároló, az udvaron saját gépkocsibeálló tartozik hozzá. A társasház tiszta, gondozott, szintenként 4 lakással rendelkezik.

A környék Győr egyik legkedveltebb része, a közelben minden megtalálható ami a mindennapokban szükséges. Egy kis felújítással, csinosítással kiváló otthon válhat belőle. Az ingatlan per és tehermentes, rövid határidővel birtokba vehető.

Amennyiben szeretné személyesen is megtekinteni, keressen bátran hétköznap vagy hétvégén egyaránt.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024