Eladó lakás Orbánhegyen, 3 szobásEladó lakás Orbánhegyen, 3 szobásEladó lakás Orbánhegyen, 3 szobásEladó lakás Orbánhegyen, 3 szobásEladó lakás Orbánhegyen, 3 szobásEladó lakás Orbánhegyen, 3 szobásEladó lakás Orbánhegyen, 3 szobásEladó lakás Orbánhegyen, 3 szobásEladó lakás Orbánhegyen, 3 szobásEladó lakás Orbánhegyen, 3 szobásEladó lakás Orbánhegyen, 3 szobásEladó lakás Orbánhegyen, 3 szobásEladó lakás Orbánhegyen, 3 szobásEladó lakás Orbánhegyen, 3 szobásEladó lakás Orbánhegyen, 3 szobás
Eladó lakás Orbánhegyen, 3 szobás
82 000 000 Ft
1,2 M Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Orbánhegyen, 3 szobás
Eladó lakás Orbánhegyen, 3 szobás
82 M Ft
1,2 M Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
ReferensLotus House
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás Orbánhegyen, 3 szobás

68 m2alapterület
3szoba
tégla építésű

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Mártonhegyen, Buda kiváló közlekedésű, városi régiójában található az ingatlan, mégis kertes környezetben. A buszok (102-es, 112-es), és az 59-es villamos segítségünkre vannak a közlekedésben – gyorsan elérhetjük velük Buda nagyobb csomópontjait, a Déli pályaudvart, a BAH csomópontot, Széll Kálmán teret. Ennek köszönhetően a Móricz Zsigmond körtér és a Belváros is könnyen elérhető. A környék ugyanakkor gépkocsival is gyorsan és sokfelől megközelíthető. A közelben található a Hegyvidék bevásárló központ, de a MOM-park is gyorsan elérhető, valamint kisebb-nagyobb élelmiszer boltok, gyógyszertár, sokféle egyéb szolgáltatás, bankok, háziorvosi rendelő, óvoda és iskola van. A természetet kedvelők a közeli hegyekben találhatnak kikapcsolódási lehetőséget, vagy különböző sportolási lehetőségeket, uszodát is kínál a MOM Sportközpont.
TÁRSASHÁZ JELLEMZŐI:
A ház kétemeletes, lapostetős téglaház, melyben alul garázsokat találunk, Az 1970-es években épült épületben 12 lakás található, melyek a lépcsőházból nyílnak és lépcsőn közelíthetőek meg. A rendszeresen karbantartott házban lift nem üzemel. A házat szép kert veszi körül. A társasházat a talajvíztől 2021-ben készült dréncsöves vízelvezetés védi, a hegyvidéki jelleg miatt a ház túloldalát cölöpözéses eljárással 2023-ban erősítették meg. Megtörtént már a ház körüli alap szigetelése is 2021-ben, a tető felújítása, újraszigetelése 2016-ban, az ereszek bélelése és felújítása 2015-ben készült. A következőkben tervezik a ház homlokzatának felújítását, esetleges szigetelését.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált lakás a ház alsó lakószintjén található félemeleti magasságban. A lakásban megtörtént már a nyílászárók cseréje ~13 éve, ahogy a mostani kazán is akkor került beüzemelésre. Ezen kívül a lakás karbantartott.
A lakásba a lépcsőházból léphetünk. Belépve az előszoba fogad minket, amelyből jobbra az étkező, majd a konyha nyílik, balra egy kis közlekedő, amelyben beépített szekrényekbe pakolhatunk és a WC, míg szemben a legnagyobb szoba. A másik két szobából az egyik az étkezőből, a másik a közlekedőből és a nagyszobából elérhető. Ugyancsak a közlekedőből mehetünk be a fürdőszobába. A konyha és az étkező akár egybenyitható, illetve a szobák közti válaszfalakat is lehet mozgatni, bontani. Szép nagy tér alakítható ki, ha a konyhához és étkezőhöz még az előszobát is hozzávesszük. A fürdőben akár sarokkád is elhelyezésre kerülhet.
A szobák kényelmesen berendezhetők, jó formájúak. A legnagyobb szobából léphetünk ki az erkélyre, amely L alakjával jól használható, kellemes kikapcsolódási, pihenési lehetőséget kínál egy-egy fárasztó nap után.
Az egész lakás világos, kellemes hangulatú, jól használható. Ideális otthon lehet, de befektetésnek is kiváló, jelenleg is bérlő lakja, aki akár szívesen bérelné a lakást tovább.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás alapterülete 68nm, amit a 8,9nm nagyságú erkély nagyobbít. A szobák 18nm, 13,8nm és 11,2nm, a konyha-étkező tere 12,5nm nagyságú.
Belmagasság: 2,65m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést cirkókazán, a meleg vizet átfolyós rendszerű gázbojler biztosítja. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére vízóra nem került felszerelésre, de a lehetősége adott.
KÖLTSÉGEK:
A lakás közös költsége egy főre 17.295,- forint, amely felett minden további lakó személy után 3eFt a víz- és csatornadíj. A közös költség tartalmazza a ház takarítását, a házbiztosítást és a vízfogyasztást is. A gázfogyasztás díja a mostani használat mellett 15eFt körül alakult, míg a villanyfogyasztás ~8eFt volt havonta.
TÁROLÓ:
A ház alsó részén a lakáshoz tartozik egy önálló, zárható, száraz tároló, amely 2nm nagyságú.
PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti közterületen van ingyenes és biztonságos lehetőség.
Irányára: 82 MFt
Lotus House azonosító: 2164
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024