Budapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
51 000 000 Ft
1 M Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
51 M Ft
1 M Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 421 7412
ReferensNagy Eszter
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest eladó lakás

50 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Kiváló elhelyezkedésű lakás Bel-Budán, közel a Déli pályaudvarhoz.

Ez a tágas és praktikus lakás egy csendes utcában található, közel a Déli pályaudvarhoz, így minden kényelmi szolgáltatás könnyen elérhető. Az 50 négyzetméteres alapterületű lakás harmadik emeleten helyezkedik el, lift nincs, de az emelkedő lépcsőkért kárpótol a belső nyugalom és kényelem.

Az ingatlan külön nagyméretű konyhával, spejzzel és tágas előtérrel rendelkezik, így elegendő tárolóhelyet biztosít a mindennapi élethez. A hálószoba ablaka az utcára néz. Az ingatlan kifejezetten csendes, és nagyon világos. Fűtést gáz cirkó biztosítja.

A lakáshoz tartozik egy tároló helyiség a pincében, valamint egy közös zárható biciklitároló az udvaron, így biztosítva az optimális tárolási lehetőségeket. A házhoz egy tágas zöld kert is tartozik, ahol lehetőség van a pihenésre és kikapcsolódásra a városi nyüzsgés közepette.

A közös költség mindössze 14.000 Ft, mely magában foglalja a korlátlan vízfogyasztást, házkarbantartást és szemétszállítást. A tömegközlekedés kiváló, a Széll Kálmán tér és a Déli pályaudvar könnyen elérhető sétatávolságra található.

Ár : 50.9 MFt

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024