Dunaújváros lakás eladó, 3 szobásDunaújváros lakás eladó, 3 szobásDunaújváros lakás eladó, 3 szobásDunaújváros lakás eladó, 3 szobásDunaújváros lakás eladó, 3 szobásDunaújváros lakás eladó, 3 szobásDunaújváros lakás eladó, 3 szobásDunaújváros lakás eladó, 3 szobásDunaújváros lakás eladó, 3 szobás
Dunaújváros lakás eladó, 3 szobás
40 000 000 Ft
481,9 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Dunaújváros lakás eladó, 3 szobás
Dunaújváros lakás eladó, 3 szobás
40 M Ft
481,9 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 70 615 4485
ReferensDuna Kincse Ingatlaniroda
Telefonálok

Eladó lakás
Dunaújváros lakás eladó, 3 szobás

83 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó tetőtéri lakás tágas terasszal!
Ritkaság az ingatlan piacon! vTágas tetőtéri otthont kínálunk eladásra, melyhez tágas terasz tartozik! Az ingatlan 3+tetőtér beépítéses tégla építésű ház tetőterében található, bruttó alapterülete 112 nm, melyből a hasznos 83 nm. A ház tetőszerkezete jó állapotú, ázásnak nincs nyoma! A lakást igazán tágas terek jellemzik! 3 szoba+ nappali került kialakításra. A villamoshálózat már megújult. A nyílászárók máanyagokm melyek szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek. A bejárati ajtó szintén a mai kornak megfelelő. -a szobák és a nappali laminált lapos, a többi helyiség járólappal burkolt. A konyha világos, nagy ablakos. Itt fiatalos, modern konyhabútor található beépített villanysütővel, valamint gáz főzőlappal. A fürdőszoba és wc egy légtérben található, de emellett egyx külön mellékhelyiség is kialakításra került. A fürdőszobában a nagy méretű kád mellett zuhanyzó is megtalálható. Az otthon melegéről kondenzációs gázkazán gondoskodik. A nyári melegben a kellemes hőmérsékletet a 2 db inverteres klíma biztosítja.
A lépcsőház rendezett, jó lakóközösség jellemzi! Az ingatlan zsákutcában található,átmenő forgalopm nincs! A központ 10 perc sétával elérhető! A közelben iskola, ovi, bölcsi, boltok, étterem és buszmegálló!
Személyes megtekintésért és további információért keressen bizalommal!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024