Szentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi házSzentes eladó családi ház
Szentes eladó családi ház
23 000 000 Ft
191,7 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
Szentes eladó családi ház
Szentes eladó családi ház
23 M Ft
191,7 E Ft/m2
  • 23 fotó
  • Térkép
+36 30 309 5252
ReferensDr. Szabados
Telefonálok

Eladó családi ház
Szentes eladó családi ház

120 m2alapterület
4szoba
felújítandó
961 m2telekméret

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

***Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában!*** Eladásra kínálunk Csongrád-Csanád vármegyében Szentesen, a Kiséri városrészben egy patinás emeletes családi házat nagyon kedvező áron! A tégla építésű ház hasznos alapterülete 117 m2, amihez tartozik még 10 m2 terasz. Összesen 4 szobás házban kályhás fűtés van jelenleg. A fürdőszobában fatüzelésű bojler adja a melegvizet.
A házban gyönyörű, egyedi kézzel festett falak vannak, szép beépített fa bútorokkal, betétekkel.
A telek 961 m2, virágokkal díszített. Van egy melléképület is, ami régen asztalos műhelyként funkcionált.
Az óvoda és a patika 1,3 km-re van (18 perc séta) , a központ és az iskolák 1,5 km-re vannak (20 perc séta).
Az az OTP Ingatlanpont kedvezményes pénzügyi konstrukciókkal áll rendelkezésetekre! VIP-szolgáltatást nyújtunk az OTP-hiteltermékek ügyintézésében. Jogi és pénzügyi segítséget nyújtanak szakértőink, hogy az adásvétel folyamata gördülékeny legyen. Amennyiben a vételár a kérdés, és azt hiszed még nincs meg az összeg a leendő új otthonodra, lehet hogy még is rendelkezésére áll a vételár csak még nem is tudod? Tisztában vagy valóban az anyagi lehetőségeiddel? Az áthidaló megoldásokkal? Esetleg csak az az akadály, hogy nem adtad el még a saját ingatlanod? Nem gond, a tulajdonosaink, eladóink szívesen megvárnak, segítünk a gyors értékesítésben is. Ne maradj le a vételről, ha már megtaláltad a megfelelő új otthont! A vevők is nálunk vannak és lehet a Te ingatlanodra várnak?! Tudj meg többet, hívj bizalommal! Eladó ingatlanod van? Nincs vevőd? Hívj és segítek az eladásban is. Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. A buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várja a személyes érdeklődőket. ***VÁLASSZUK KI EGYÜTT A LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024