Eladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobás
Eladó lakás, Budapest, 1 szobás
24 900 000 Ft
754,5 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, 1 szobás
Eladó lakás, Budapest, 1 szobás
24,9 M Ft
754,5 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 664 5728
ReferensMeggyes Anita
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, 1 szobás

33 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budapest VIII. kerületében, a Dobozi utcában, első emeleti, 33 m2-es, csendes, világos, teljes körűen felújított hangulatos kislakás eladó.

Környék:

Az ingatlan a Magdolnanegyedben, aTeleki tér szomszédságában helyezkedik el. Közvetlen közelében minden megtalálható ami a mindennapi élet elengedhetetlen feltétele. Iskola, óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek, piac, állatorvos, dohánybolt, bevásárlási lehetőségek, vendéglátó egységek, benzinkút gyalog is elérhető pár perc sétával.
A tömegközlekedés kiváló, M2-es metró 10 perc, M3-as 10 perc, M4-es 5 perc, de az utca végén áll meg a 9-es busz, az éjszakai járat és a két troli is (72M és 83), illetőleg a következő villamosok: 24, 28, 28A, 37, 37A, 62, 2M.
A parkolás az utca adottságai miatt könnyen megoldható a ház előtt.

Társasház:

A műemlék jellegű, 3 emeletes társasház homlokzata felújítandó állapotú. Az elmúlt évben a tető szigetelése, javítása, a lépcsőház felújítása, a kaputelefon cseréje megtörtént. A következő évben a teljes elektromos hálózat és a bejárati kapu cseréje van betervezve. A 3 szinten összesen 30 lakás került kialakításra, az utóbbi időben sok lakás cserélt gazdát, főleg fiatalok költöztek be.

Lakás:

A lakás az első emeleten található, 33 m2-es, szoba, konyha, fürdőszoba, gardrób elosztású. 2021-ben teljes körű felújításon esett át, melynek során a teljes elektromos és vízhálózat, a külső és belső nyílászárók, bejárati ajtó, burkolatok, gázkonvektor, villanybojler cseréje is megtörtént. Új gépesített konyhabútort és teljesen új fürdőszobát is kapott. A szobában egy 5 m2-es fekvőgaléria is felszerelésre került.
A nyílászárók műanyagból vannak, redőnnyel, szúnyoghálóval ellátottak. A szoba ablaka egy üres telken át, utcára néz.
Az ingatlan rendkívül kedvező rezsivel rendelkezik. Közös költség 8500 Ft, minden más költség egyedi mérő alapján fizetendő.
Az lakás tehermentes, egy tisztasági festés után költözhető.

  • gáz (konvektor)

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024